Μπασκόνια: Τέλος ο Πεναρόγια, ανακοινώθηκε για τέταρτη φορά ο Ιβάνοβιτς

Πεναρόγια

Μπασκόνια: Τέλος ο Πεναρόγια, ανακοινώθηκε για τέταρτη φορά ο Ιβάνοβιτς

Sportal newsroom 18:07 - 30.10.2023

Ο Ζοάν Πεναρόγια αποχώρησε από την Μπασκόνια και ανακοινώθηκε επίσημα η επιστροφή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τέταρτη φορά

Τη λύση της συνεργασίας με τον Ζοάν Πεναρόγια ανακοίνωσε η Μπασκόνια το απόγευμα της Δευτέρας (30/10) και λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση πρόσληψης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο τεχνικός της ομάδας των Βάσκων, τον τελευταίο καιρό ήταν στην πόρτα της εξόδου, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την απομάκρυνση του. Μάλιστα, ήταν τόσο βέβαιη η αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας, που άμεσα ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επιστρέφει επίσημα για τέταρτη φορά στην άκρη του πάγκου της ομάδας της Βιτόρια. Συνεπώς, η φημολογία του τελευταίου διαστήματος μόνο αβάσιμη δεν ήταν, καθώς επιβεβαιώθηκε την ίδια ημέρα η αποχώρηση του Πεναρόγια και η πρόσληψη του Ιβάνοβιτς. 

Με διαφορά λίγης ώρας ο ένας προπονητής έκλεισε την πόρτα και ο άλλος την άνοιξε για να επιστρέψει σ’ ένα οικείο περιβάλλλον το οποίο αιισθάνεται σαν το σπίτι του.

Αμφίβολος για τη Μακάμπι ο Μίροτιτς
EUROLEAGUE

17:56 - 30.10.2023

Αμφίβολος για τη Μακάμπι ο Μίροτιτς

Πρόβλημα για την Αρμάνι με τον Νίκολα Μίροτιτς που τραυματίστηκε στον Αχίλλειο τένοντα στον αγώνα κόντρα στην Πεζάρο και είναι αμφίβολος για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (31/10).

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στην Ισπανία ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που πρόσφατα αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα, θα έχει άμεσο συνεργάτη του έναν πρώην παίκτη του τον Μίρζα Τελέτοβιτς.