Πρόβλημα στην Μπασκόνια, χάνει τον Κοστέλο επ' αόριστον

Ματ Κοστέλο

Πρόβλημα στην Μπασκόνια, χάνει τον Κοστέλο επ' αόριστον

Sportal newsroom 16:09 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 05.12.2023

Τα προβλήματα δεν σταματούν να ακολουθούν την Μπασκόνια, η οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ματ Κοστέλο για τις επόμενες εβδομάδες.

Η Μπασκόνια δεν έχει να διαχειριστεί μόνο τα διαδοχικά παιχνίδια, αλλά και τους τραυματισμούς που προκύπτουν στην πορεία της σεζόν. Οι Βάσκοι μέτρησαν... πληγές από το παιχνίδι κόντρα στην Μπανταλόνα, με τον Ματ Κοστέλο να είναι το τελευταίο «θύμα» της κακοδαιμονίας τους.

Ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει πάθει ζημιά, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο Ιβάνοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του έμπειρου άσου για τα επόμενα παιχνίδια σε ACB και Euroleague.

Οι Βάσκοι είχαν να διαχειριστούν τις ατυχίες που είχαν προκύψει με τους Νίκο Μάνιον, Βάνια Μαρίνκοβιτς και Νίκο Ρογκαβόπουλο. Καθώς οι μέρες πέρασαν τα προβλήματα ελαχιστοποιήθηκαν, μέχρι να προκύψει νέο θέμα με τον Κοστέλο, ο οποίος μπαίνει στα πιτς έπειτα από τον τραυματισμό του στον αγώνα της Liga Endesa, αναγκάζοντας τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να ανακατέψει την τράπουλα ξανά.

Sportal Euroleague Show με Αναντολού Έφες - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης