Το πρώτο post του Μπέικον μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό: «Οι διαφωνίες είναι εντάξει, η ασέβεια όχι»

Ο Ντουέιν Μπέικον

i

©Intime

Το πρώτο post του Μπέικον μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό: «Οι διαφωνίες είναι εντάξει, η ασέβεια όχι»

Ο Ντουέιν Μπέικον έκανε ένα post στο instagram μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό, ανεβάζοντας σειρά από φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο Παναθηναϊκός πριν από μερικά 24ωρα προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Ντουέιν Μπέικον, λόγω μιας σειράς από πειθαρχικά παραπτώματα, με αποκορύφωμα τη βίαιη συμπεριφορά εις βάρος συμπαίκτη του στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης (25/4), πριν από το δεύτερο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την εισήγηση του κόουτς Σερέλη, είχε συνάντηση με την πλευρά του Αμερικανού φόργουορντ, συμφώνησαν στα χρήματα που θα πάρει μέχρι το τέλος της σεζόν (όσα προέβλεπε το συμβόλαιό του μείον τα πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί) και έλυσαν τη συνεργασία τους.

Λίγες ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τους «πράσινους» ο Ντουέιν Μπέικον έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανέβαζοντας μία σειρά από φωτογραφίες του και ένα VIDEO και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Οι δυσκολίες χτίζουν χαρακτήρα». 

Μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Αμερικανός φόργουορντ όμως είχε και δύο προτάσεις, οι οποίες έλεγαν τα εξής: «Οι διαφωνίες είναι εντάξει, η ασέβεια όχι. Η απόσταση είναι εντάξει, η απιστία, όχι».

Δείτε το post του Μπέικον:

Στη σύντομη θητεία του στον Παναθηναϊκό ο Ντουέιν Μπέικον μέτρησε 16,6 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 27 παιχνίδια Euroleague, ενώ στη Basket League σε 17 παιχνίδια είχε 13,2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.