Πρόβλημα στους Μπρούκλιν Νετς, τέλος η σεζόν για Μπεν Σίμονς - Όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Μπεν Σίμονς

Πρόβλημα στους Μπρούκλιν Νετς, τέλος η σεζόν για Μπεν Σίμονς - Όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Χρήστος Τσάλτας 16:37 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 07.03.2024

Η σεζόν του Μπεν Σίμονς ολοκληρώθηκε πρόωρα, καθώς το πρόβλημα τραυματισμού στην μέση τον θέτει εκτός για το υπόλοιπο των υποχρεώσεων της ομάδας της Νέας Υόρκης, με το ενδεχόμενο ενός trade το ερχόμενο καλοκαίρι να είναι ορατό.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν αφήνουν σε ησυχία τον Μπεν Σίμονς, ο οποίος όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να βρει τον καλό αγωνιστικό εαυτό του. Εσχάτως ο Αυστραλός άσος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη μέση, που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί με την ομάδα του Κέβιν Όλι. Κάτι που θα ισχύει ως το τέλος της σεζόν.

Οι Νετς ανακοίνωσαν πως η σεζόν του άλλοτε νο.1 του NBA Draft ολοκληρώθηκε πρόωρα, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, καθώς οι ενοχλήσεις και οι τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Μπρούκλιν.

Την φετινή σεζόν ο Σίμονς αγωνίστηκε μόλις σε 15 παιχνίδια, έχοντας 6,1 πόντους, 7,9 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, αλλά και 58,1% στα σουτ εντός πεδιάς. Την ίδια ώρα που την αντίστοιχη περσινή σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε μερικούς μήνες νωρίτερα από το αναμενόμενο, έπαιξε 42 αγώνες, έχοντας σαφώς μεγαλύτερη συνεισφορά.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα του χαρισματικού άσου, τα πάντα είναι στον άερα. Αυτό γιατί το νέο πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί οδηγεί τους Νετς σε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα, με το ενδεχόμενο ανταλλαγής να είναι ορατό, ώστε η ομάδα της Νέας Υόρκης να έχει έναν πιο ενεργό παίκτη στο ρόστερ.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Πέμπτης