Η Μπέριλ «τρελάθηκε» με το τρίποντο του ΜακΚίσικ και τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού (vid)

Μπέριλ ΜακΚίσικ

i

© PrtScr

Η Μπέριλ «τρελάθηκε» με το τρίποντο του ΜακΚίσικ και τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:59 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 05.01.2024

Η αγαπημένη του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 75-73 της Μονακό για τη 19η αγωνιστική της Euroleague, πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κι έφτασε τις 11 σε 19 αναμετρήσεις φέτος. Η ομάδα του Πειραιά έδειξε χαρακτήρα και στο τέλος τα έκανε... όλα σωστά. 

Τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος, όταν ο ΜακΚίσικ έβαλε ένα clutch τρίποντο και ο Κάνααν είχε χέρι αλφάδι από τη γραμμή των βολών, σημεία κομβικά για την συνέχεια της αναμέτρησης. 

Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει τελειώσει και νωρίτερα, όμως ο Τζέιμς έδωσε φιλί ζωής στην ομάδα του με ένα μεγάλο τρίποντο, που όμως δεν ήταν αρκετό, ενώ αστόχησε και στο σουτ της απελπισίας από το κέντρο, το οποίο θα μπορούσε να δώσει και τη νίκη στους φιλοξενούμενους. 

ΜακΚίσικ στο Sportal: «Επιτέλους μπήκε!»
EUROLEAGUE

00:43 - 05.01.2024

ΜακΚίσικ στο Sportal: «Επιτέλους μπήκε!»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στο Sportal Euroleague Show για το ματς με τη Μονακό στο ΣΕΦ, που είχε σύμφωνα με τον ίδιο άρωμα play offs. Το νικητήριο τρίποντο που πέτυχε και η... επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ.

Μία από αυτές που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για ακόμη ένα ματς, ήταν όπως πάντα η αγαπημένη του ΜακΚίσικ, Μπέριλ, η οποία ξετρελάθηκε τόσο με τη νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να πέταξε στα... ουράνια με το καθοριστικό σουτ τριών πόντων του 33χρονου φόργουορντ.