Ο Λίλαρντ αναλαμβάνει δράση στη free agency για να φέρει παίκτες στο Πόρτλαντ

Ο Λίλαρντ αναλαμβάνει δράση στη free agency για να φέρει παίκτες στο Πόρτλαντ

Χρήστος Τσάλτας 08:47 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 11.06.2023

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς θέλουν να βάλουν τέλος στη μετριότητα των τελευταίων ετών, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο εντός, αλλά και εκτός γηπέδου.

Τα τελευταία χρόνια ο Ντάμιαν Λίλαρντ δεν είναι μόνο ηγέτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς εντός παρκέ, αλλά και σημείο αναφοράς έξω από τις τέσσερις γραμμές αυτού, κάνοντας πολλές δουλειές για την προβολή και την βελτίωση της εικόνας του franchise σε όλα τα επίπεδα.

Από την παρουσία του σε NBA Draft Lottery, μέχρι και την ασχολία του με διάφορες εκδηλώσεις που σχετίζονται με την ομάδα, ο Dame είναι το απόλυτο πρόσωπο του οργανισμού και ο παίκτης γύρω από τον οποίο είναι χτισμένο όλο το οικοδόμημα της ομάδας του Όρεγκον.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι και πάλι πάρα πολύ ενεργός για την ομάδα του σε κάθε τομέα. Διότι οι Μπλέιζερς είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στη μετριότητα και να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Μια ομάδα που θα περιστρέφεται γύρω από τον Λίλαρντ και θα αναδείξει τα ηγετικά στοιχεία του χαρισματικού γκαρντ.

Για το λόγο αυτό και ο ίδιος ο All-Star γκαρντ της ομάδας αναμένεται να λάβει δράση. Πώς; Προσπαθώντας να «στρατολογήσει» παίκτες να μετακομίσουν στο Όρεγκον αυτό το καλοκαίρι. Ο Λίλαρντ αναμένεται να είναι ίσως το πιο ισχυρό διαπραγαμτευτικό χαρτί των Μπλέιζερς, καθώς θα έχει απευθείας συζητήσεις με παίκτες στην διάρκεια της free agency προκειμένου να τους πείσει να παίξουν μαζί.

Η σχέση του άλλωστε με κάθε παίκτη της λίγκας είναι άριστη, ιδίως με τους σταρ του ΝΒΑ, κάτι που αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο προκειμένου να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που οι Μπλέιζερς έχουν πραγματική ανάγκη, όσον αφορά την ερχόμενη σεζόν.