Ο Ντάμιαν Λίλαρντ θέλει πρωτάθλημα στο Πόρτλαντ, αλλά αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Ντάμιαν Λίλαρντ

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ θέλει πρωτάθλημα στο Πόρτλαντ, αλλά αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Χρήστος Τσάλτας 11:45 - 07.06.2023

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα αφήνει ο Ντάμιαν Λίλαρντ, που για ακόμα μια φορά τόνισε πως στόχος του είναι να κερδίσει ένα πρωτάθλημα με τους Μπλέιζερς.

Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του franchise και ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία των Μπλέιζερς, αλλά και στη λίγκα του ΝΒΑ. Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είναι μια φιγούρα που εμπνέει σεβασμό, με την επιιθυμία του να είναι ξεκάθαρη.

Το πρωτάθλημα με τους Μπλέιζερς είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος του. Θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την οποία με την οποία μπήκε στο ΝΒΑ και στην οποία παραμένει πιστός έως και σήμερα. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα του Όρεγκον δεν μπόρεσε να «συναντηθεί» με τις προσδοκίες της, κάτι που σκορπούσε απογοήτευση, τόσο στον οργανισμό, όσο και στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Ο Dame από την πλευρά του δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το ρόστερ ποηυ χτίζουν οι Μπλέιζερς. Χωρίς ωστόσο να μην αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Κι αυτό γιατί τόνισε πως σε περίπτωση που η ομάδα του δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, τότε θα γίνει κουβέντα σε διαφορετική βάση, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα εξετάσει ακόμα και το ενδεχόμενο κάποιου trade.

«Θέλω να έχω την ευκαιρία να κερδίσω στο Πόρτλαντ. Έχουμε μια ευκαιρία, από πλευράς ενεργητικού, να χτίσουμε μια ομάδα που θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Εάν δεν μπορούμε να το κάνουμε, τότε θα γίνει μια ξεχωριστή συζήτηση για το τι θα μπορούσαμε να έχουμε», ήταν τα λόγια του σταρ των Μπλέιζερς, που ήδη έχουν γίνει viral στις ΗΠΑ.

O Λίλαρντ σκέφτεται για πρώτη φορά τη φυγή του από το Πόρτλαντ
NBA

11:26 - 29.03.2023

O Λίλαρντ σκέφτεται για πρώτη φορά τη φυγή του από το Πόρτλαντ

O Ντέιμιαν Λίλαρντ ολοκλήρωσε πρόωρα την 11η σεζόν του με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά για πρώτη φορά στην καριέρα του υπάρχει η φημολογία πως σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει το Όρεγκον. Και θα υπάρχουν πολλοί που θα θελήσουν να εμπλακούν στην υπόθεση.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που ο Λίλαρντ έχει βρεθεί σε πρώτο πλάνο, όσον αφορά τις φήμες για το μέλλον του. Εκείνος συνεχίζει μεν να αγωνίζεται στους Μπλέιζερς, όμως καθώς πλησια΄ζει στη δύση της μεγάλης καριέρας του τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, ιδίως από τη στιγμή που ο μεγάλος στόχος του, που είναι η κατάκτηση ενός τίτλου, δεν έχει επιτευχθεί.