Την ώρα που οι ΛεΜπρόν και Ντουράντ ετοιμάζονται να επιστρέψουν, ο Λίλαρντ σκοπεύει να πάει... διακοπές από τώρα

Την ώρα που οι ΛεΜπρόν και Ντουράντ ετοιμάζονται να επιστρέψουν, ο Λίλαρντ σκοπεύει να πάει... διακοπές από τώρα

Γιώργος Γαβριλάκης 10:57 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 26.03.2023

Οι Μπλέιζερς έχουν αποδεχθεί τη μοίρα τους και το αποκλεισμό από τα play offs, οπότε ίσως ολοκληρώσουν πρόωρα τη σεζόν του Ντέιμιαν Λίλαρντ και να μην τον έχουν μαζί τους στα τελευταία ανούσια ματς της κανονικής διάρκειας. Παράλληλα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δείχνει έτοιμος να επιστρέψει με τους Λέικερς αυτή την εβδομάδα, το ίδιο και ο Κέβιν Ντουράντ με τους Σανς.

Απομένουν εννέα παιχνίδια για το Πόρτλαντ μέχρι να ολοκληρωθεί η πορεία του στην κανονική διάρκεια μιας πολύ ανταγωνιστικής σεζόν για τους Μπλέιζερς, αλλά και για όλες τις ομάδες της Δύσης, εκτός από τις δύο -εκ των τριών- του Τέξας (Χιούστον Ρόκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς). 

Μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στις θέσεις των play in υπάρχουν, όπως υπάρχουν και για τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στα play offs. Ρεαλιστικά κοιτώντας το πρόγραμμα όμως, οι Μπλέιζερς αντιλαμβάνονται πως ό,τι και να κάνουν, τα πράγματα δεν είναι στο χέρι τους και πως ίσως θα ήταν προτιμότερο να ξεκουράσουν τον σούπερ σταρ τους, Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ένα πρόβλημα στη γάμπα και κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο του 33χρονου γκαρντ κατευθύνουν την ομάδα στο να πάρει την οριστική απόφαση και να δώσει από τώρα... καλοκαιρινή άδεια στον ηγέτη της. Με σκοπό να ανακτήσει δυνάμεις, να πάρει ανάσες και να επιστρέψει δυνατός για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, το ίδιο σκέφτονται να κάνουν και με τους Άνφερνι Σάιμονς και Τζέραμι Γκραντ

Greek Freak εναντίον Joker: Σεζόν 8, Επεισόδιο 13
NBA

07:39 - 26.03.2023

Greek Freak εναντίον Joker: Σεζόν 8, Επεισόδιο 13

Τα ξημερώματα της Κυριακής (26/3) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νίκολα Γιόκιτς στην όγδοη κοινή τους σεζόν στο ΝΒΑ αναμετρήθηκαν για 13η φορά και ο Σέρβος σέντερ πήρε την ένατη νίκη στις μεταξύ τους μονομαχίες φτιάχνοντας πλέον μία… μικρή παράδοση!

Κοιτούν και φροντίζουν για το μέλλον οι Μπλέιζερς, την ίδια στιγμή που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και οι Λέικερς ζουν για το παρόν. Ο 38χρονος, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, προπονείται σκληρά και είναι έτοιμος να επιστρέψει από τον τραυματισμό του ακόμα και αυτή την εβδομάδα. 

Αρχικά οι Λιμνάνθρωποι σκέφτονταν να τον ενεργοποιήσουν στις 4 Απριλίου στο παιχνίδι με τους Κλίπερς, αλλά ίσως επανεμφανιστεί νωρίτερα. Άλλωστε, η ομάδα του έχει μεγάλη ανάγκη για νίκες. Με ρεκόρ 37-37 βρίσκονται στις θέσεις των play in, αλλά θα έδιναν τα πάντα να αναρριχηθούν λίγο παραπάνω και να μπουν στην εξάδα της Δύσης που τους εξασφαλίζει απευθείας είσοδο στα play offs. 

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ενώ μεσοβδόμαδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Κέβιν Ντουράντ για τους Φοίνιξ Σανς με σκοπό να τους συντηρήσει στην πρώτη τετράδα της περιφέρειας και να αγωνιστούν με πλεονέκτημα έδρας τουλάχιστον στον πρώτο γύρο της post season.