Η μοναχική προσπάθεια του Αντετοκούνμπο στο Ντένβερ με τους 31 πόντους σε 32 λεπτά (vids)

Η μοναχική προσπάθεια του Αντετοκούνμπο στο Ντένβερ με τους 31 πόντους σε 32 λεπτά (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:52 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 06:58 - 26.03.2023

Ήταν ορμητικός και αποτελεσματικός από το ξεκίνημα. Δεν πήρε βοήθειες κι έτσι ο Αντετοκούνμπο κατάφερε να κρατήσει ανταγωνιστικό το Μιλγουόκι μόνο για ένα ημίχρονο. Έβαλε 24 πόντους στο πρώτο μέρος που οι Μπακς προηγούνταν με 66-63, αλλά μετά ήταν η... πτώση!

Οι Νάγκετς δεν είναι από τις ομάδες που μπορούν να χάσουν από έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Έστω κι αν αυτός ο ένας ονομάζεται… Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

Ο 28χρονος σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μάλλον έχει παράπονα από τους συμπαίκτες του που τον άφησαν χωρίς βοήθειες στο Ντένβερ. Έβαλε 31 πόντους σε 32 λεπτά, αλλά κανένας δεν ακολούθησε τον ρυθμό του με αποτέλεσμα οι Νάγκετς και ο Γιόκιτς να περάσουν… διασκεδαστικά απέναντί τους και τελικά νίκησαν με 129-106. 

Ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποσύρθηκε στα τελευταία λεπτά λόγω της τεράστιας διαδοράς, πέραν από τους 31 πόντους που ήρθαν με 13/22 σουτ και 5/7 ελεύθερες βολές, είχε 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 λάθη, αλλά και τέσσερα κλεψίματα. 

Στο πρώτο μέρος κατάφερε -έστω και χωρίς βοήθειες- να κρατήσει την ομάδα του μπροστά στο σκορ (66-63 το ημίχρονο) και να δημιουργήσει όμορφες φάσεις. Στην επανάληψη παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο παραγωγής, αλλά μόνος του απέτυχε να βάλει τα Ελάφια σε ανταγωνιστική θέση. Η προσπάθεια έγινε, η ομαδική επιτυχία δεν ήρθε και οι Μπακς συνεχίζουν την μίνι εκτός έδρας περιοδεία τους. Αναμένουμε… απαντήσεις στο Ντιτρόιτ και την Ιντιάνα. Τα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν...