Ο Αντετοκούνμπο παραλίγο να αγγίξει το ταμπλό! Από την πάνω μεριά… (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

printscreen

Ο Αντετοκούνμπο παραλίγο να αγγίξει το ταμπλό! Από την πάνω μεριά… (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:06 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 26.03.2023

Ο Κρις Μίντλετον πέταξε ψηλά μία μπάλα, εκεί όπου μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορούσε να φθάσει. Τα κατάφερε καιι με ένα άγγιγμα την έστειλε στο καλάθι των Νάγκετς.

H ταυτόχρονη παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Νίκολα Γιόκιτς στο παρκέ δημιούργησε -πριν καν γίνει το τζάμπολ της αναμέτρησης ανάμεσα στους Μπακς και τους Νάγκετς- προσδοκίες και πλούσιο θέαμα. 

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι δύο mega stars του ΝΒΑ δεν άφηναν ανεκπλήρωτες τις επιθυμίες των απανταχού φιλάθλων και ειδικά των θαυμαστών τους. Και οι δύο μπήκαν πολύ δυναμικό στο πρώτο ημίχρονο. Με την ολοκλήρωσή του πρώτου μέρους τα Ελάφια ήταν μπροστά στο σκορ με τρεις πόντους διαφορά (66-63) και ο Αντετοκούνμπο είχε ήδη 24 πόντους. Ο Νίκολα Γιόκιτς κρατούσε όρθιους τους Ναγκετς με 17 πόντους και 5 ασίστ.

Γιάννης εναντίον Χασάν, σε μία μονομαχία μεταξύ δύο... φίλων (vid)
NBA

13:41 - 24.03.2023

Γιάννης εναντίον Χασάν, σε μία μονομαχία μεταξύ δύο... φίλων (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε στο γήπεδο αυτή τη φορά τον Χασάν Μινχάζ, ο οποίος στα τηλεοπτικά πλατό δεν... παίζεται, αλλά ο Greek Freak στο παρκέ με τη μπάλα μπάσκετ ανά χείρας του εξήγησε ποιος είναι το αφεντικό.

Η κυριαρχία τους στο παιχνίδι ήταν αναμφισβήτητη. Ο Σέρβος έκανε τον Μπρουκ Λόπεζ, παρά τις ικανότητές του στην άμυνα, να υποφέρει, ενώ την ίδια στιγμή κανείς δεν μπορούσε να φθάσει πιο ψηλά από τον Γιάννη. Κυριολεκτικά! 

Όταν δηλαδή, o Κρις Μίντλετον αποφάσισε να πετάξει τη μπάλα για μία alley hoop πάσα στον Γιάννη την έστειλε σε σημείο που μόνο ο Αντετοκούνμπο με τα αθλητικά του προσόντα και τα τεράστια χέρια του θα μπορούσε να την υποδεχτεί. Ο Γιάννης έκανε μία απίστευτη πτήση και με ένα άγγιγμα στη μπαλα την έστειλε στον ιδανικό προορισμό της.