Η... καρδιά του Τζεφ Γκριν χτυπάει ακόμα δυνατά και με κάρφωμα στα μούτρα του Αντετοκούνμπο προσέφερε το highlight του μήνα (vid)

Τζεφ Γκριν

i

© photo by Dustin Bradford / Getty Images / Ideal Images

Η... καρδιά του Τζεφ Γκριν χτυπάει ακόμα δυνατά και με κάρφωμα στα μούτρα του Αντετοκούνμπο προσέφερε το highlight του μήνα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:26 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 26.03.2023

Η βαριά ήττα στο Ντένβερ για το Μιλγουόκι αργά ή γρήγορα θα ξεχαστεί, αλλά το κάρφωμα του 37χρονου Τζεφ Γκριν μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα καταγραφεί ως ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο στην 14ετή καριέρα του φόργουορντ των Νάγκετς.

Στα 37 του χρόνια συνεχίζει στο ΝΒΑ και μάλιστα ανά διαστήματα δεν σταματάει να εντυπωσιάζει. Ο ρόλος του Τζεφ Γκριν φέτος είναι κάπως περιορισμένος στους Ντένβερ Νάγκετς. Έρχεται πάντα από τον πάγκο, αγωνίζεται λιγότερο από 20 λεπτά ανά αγώνα και προσφέρει 7,8 πόντους μέσο όρο. 

Κάνει σημαντική δουλειά για την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση και τα ξημερώματα της Κυριακής (26/3) στην εντυπωσιακή νίκη των Σβόλων επί των Μιλγουόκι Μπακς με 129-106, δημιούργησε τη φάση του αγώνα. Ίσως και κάτι περισσότερο… 

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, πήρε τη μπάλα στην κορυφή του τριπόντου, πέρασε τον Τζρου Χόλιντεϊ με άνεση, κράτησε την ισορροπία του, βρήκε διάδρομο και… απογειώθηκε. 

Σωματικά, παρά την ηλικία του, παραμένει σε άψογο επίπεδο κι αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι αν και ο Γιάννη Αντετοκούνμπο βρέθηκε στον δρόμο του ο Γκριν συνέχισε ανενόχλητός το έργο του. Κάρφωσε στα… μούτρα του Greek Freak και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Μέχρι και οι συμπαίκτες του αναστατώθηκαν. 

Ο Τζεφ Γκριν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 7 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και… το κάρφωμα του μήνα!