Ο Μπόγρης χαρακτήρισε cringe το να παίζει ο Εθνικός Ύμνος πριν τα ματς της Basket League

Μπόγρης

i

Μπόγρης/©Intime

Ο Μπόγρης χαρακτήρισε cringe το να παίζει ο Εθνικός Ύμνος πριν τα ματς της Basket League

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:28 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 28.03.2024

Ο Γιώργος Μπόγρης μέσω των social media σχολίασε την απόφαση των ομάδων της Stoiximan Basket League να παίζει ο Εθνικός Ύμνος πριν από από κάθε αγώνα.

Το αίτημα των ομάδων της Stoiximan Basket League να παίζει ο Εθνικός Ύμνος πριν από κάθε αναμέτρηση έκανε δεκτό στο ΔΣ της Τετάρτης (27/3) ο ΕΣΑΚΕ.

Έτσι, αρχής γενομένης από το προσεχές τριήμερο (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα), όταν και αρχίζει ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος, οι αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League θα ξεκινούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στα πρότυπα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, το ΝΒΑ.

Ακόμη θα υπάρχει η ελληνική σημαία σε όλα τα γήπεδα, καθώς επίσης και η δημιουργία βίντεο για τα led και cube των γηπέδων με την ελληνική σημαία πριν από κάθε ματς από εδώ και στο εξής.

Τη δική του άποψη για την παραπάνω απόφαση θέλησε να εκφράσει ο Γιώργος Μπόγρης μέσω των social media.

«Η φάση είναι cringe… Οργισμένοι Έλλην ενωθείτε… Ευτυχώς που είμαστε χρόνια μπροστά στην καλαθόσφαιρα. Έξτρα κίνητρο για επενδυτές γράφτηκε στο ESPN. 😂😂😂», έγραψε συγκεκριμένα ο Έλληνας σέντερ του Αμαρουσίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο X/Twitter.