Μπόλομποϊ στο Sportal: «Είμαι ευγνώμων σε Ουόκαπ και Σλούκα, κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δείχνει και πιο δύσκολο»

Μπόλομποϊ στο Sportal: «Είμαι ευγνώμων σε Ουόκαπ και Σλούκα, κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δείχνει και πιο δύσκολο»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:45 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 31.03.2023

Ο Τζοέλ Μπόλομποϊ μίλησε στο Sportal για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, τις απουσίες, την... βοήθεια που παίρνει από Σλούκα - Ουόκαπ, αλλά και το ντέρμπι, τονίζοντας πως είναι ενθουσιασμένος για τα ματς απ με τον Παπαγιάννη.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Βιλερμπάν και πήρε μια σπουδαία νίκη, με την οποία είναι και με τη βούλα στην τετράδα, εξασφαλίζοντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Playoffs.

Ο Τζοέλ Μπολομπόι (6π., 7ρ., 1μπλ.) έδωσε σημαντικές βοήθειες στον Ολυμπιακό, καλύπτοντας (μαζί με τον Μπλακ) στο 100% το κενό του Φαλ.

Ο Αμερικανός με ρωσικό διαβατήριο, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στο Sportal και είχε να πει μπόλικα, με τον ίδιο να αναφέρεται στη νίκη επί της Βιλερμπάν, στο ντέρμπι, στην απουσία του Φαλ, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να παίρνει τη μπάλα από δημιουργούς όπως ο Σλούκας και ο Ουόκαπ.

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη του Τζόελ Μπόλομποϊ στο Sportal:

-Με μια ματιά στον πίνακα του σκορ, μοιάζει με μια εύκολη νίκη. Ήταν όμως;

«Όχι δεν είναι έτσι. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε άσχημα. Ήμασταν στάσιμοι επιθετικά, δεν μοιράζαμε τη μπάλα όπως συνήθως κάνουμε, χάσαμε αρκετά σουτ, αλλά βασιστήκαμε στην άμυνά μας. έχουμε τη νούμερο 1 άμυνα στην Ευρωλίγκα, όπως είπε και ο Ουόκαπ και σε βραδιές σαν αυτή, αυτό αποδεικνύεται πάρα πολύ χρήσιμο. Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα καλύτερα, αλλά το να ξαναμπούμε γερά στο παιχνίδι δεν ήταν σίγουρα εύκολο».

-Η απουσία του Φαλ σας επηρέασε με κάποιο τρόπο; Γιατί έπρεπε να μοιραστείτε το χρόνο μόνο εσύ και ο Τάρικ (Μπλακ).

«Εντάξει έλειπε και αυτός και ο Κάνααν αλλά για αυτό έχουμε βαθύ ρόστερ. Όποιος και να καλείται είναι έτοιμος να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. συμπληρώνουμε τα κενά και όποιος είναι εκεί παίζει. έτσι, οποιοσδήποτε επιστρέφει είναι έτοιμος και αυτός να ξαναπαίξει».

-Πόσο σημαντικό είναι για εσένα να έχεις δημιουργούς σαν τον Σλούκα και τον Ουόκαπ να σου βγάζει τη μπάλα στα πικ εν ρολ; Γιατί έχουμε δει πολλά highlights από εσάς τους τρεις!

«Σίγουρα βοηθάει. Ειδικά, όντας σε αυτή την ομάδα που δεν μας νοιάζει ποιος σκοράρει και ποιος πασάρει, είναι σίγουρα καλό να έχεις γκαρντ και πλέι μέικερ σαν αυτούς. Με κάνουν κι εμένα να φαίνομαι καλός. Τους είμαι ευγνώμων και το εκτιμώ αυτό».

-Και τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ποιες είναι οι σκέψεις σου πηγαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι;

«Κάθε παιχνίδι δείχνει να είναι και πιο δύσκολο. Έχουμε ένα νικηφόρο σερί αλλά τώρα δεν μετράει αυτό, ο καθένας μπορεί να ηττηθεί οποιοδήποτε βράδυ. Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πάντα. Προφανώς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και όσο είμαστε καλά προετοιμασμένοι είναι δύσκολο να ηττηθούμε από οποιονδήποτε».

-Ο Παπαγιάννης είναι το βασικό σέντερ του Παναθηναϊκού και είχε μια πολύ καλή βραδιά χτες. Είσαι ενθουσιασμένος με τη προοπτική να τον «κατεβάσεις» από τους 24 πόντους στους... 4;

«Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα και είμαστε περήφανοι για αυτό. Καθένας μας και όλοι μαζί σαν ομάδα παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση, όποιος και να είναι ο αντίπαλος και ναι, είμαστε έτοιμοι για τα ματς απ».