Μπολομπόι: «Θα έχω έξτρα κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Τζόελ Μπολομπόι

Μπολομπόι: «Θα έχω έξτρα κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Νίκος Καλαμπάκας 14:25 - 02.04.2024

Δηλώσεις για την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό έκανε ο Τζόελ Μπολομπόι. Διαβάστε τον λόγο που έχει έξτρα κίνητρο για αυτό το ματς ο σέντερ που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών!

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 33η αγωνιστική της Euroleague, σε μια αναμέτρηση που οι δύο αντίπαλοι έχουν διαφορετικά συναισθήματα και στόχους.

Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά θέλουν τη νίκη και μόνο αυτή προκειμένου να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη του πρωταθλήματος, ενώ αυτοί του Βελιγραδίου αγωνίζονται για την... τιμή των όπλων και μόνο.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει χάσει την πρόκριση και πλέον ο μοναδικός του στόχος στη διοργάνωση είναι να κλείσει τη φετινή σεζόν με δύο εμφανίσεις που θα του δώσουν ισάριθμες νίκες.

H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Stark Arena αφού το γήπεδο του Αστέρα δεν θα είναι διαθέσιμο και ο κόσμος αναμένεται να τη γεμίσει, όπως κάνει πάντα άλλωστε στα ματς της ομάδας κόντρα στους Πειραιώτες.

Ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Τζόελ Μπολομπόι έκανε δηλώσεις για τον αγώνα, επισημαίνοντας ότι έχει έξτρα κίνητρο, αφού απέναντί του θα βρει πρώην συμπαίκτες του:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θέλει να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη πριν τα playoffs, ενώ κι εμείς θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη φετινή παρουσία μας με νίκη. Θα έχω έξτρα κίνητρο για τον αγώνα, γιατί αντιμετωπίζω την παλιά μου ομάδα. Είναι καλό που έχουν επιστρέψει οι παίκτες που είχαν τραυματισμούς, είναι πάντα καλύτερα όταν είμαστε πλήρεις».