Χωρίς τον Πορζίνγκις οι Σέλτικς μέχρι το Game 4: Ο Λετονός αναμένεται να επιστρέψει στο δεύτερο ματς στην Ιντιάνα
i

© photo by Brian Fluharty / Getty Images / Ideal Images

Χωρίς τον Πορζίνγκις οι Σέλτικς μέχρι το Game 4: Ο Λετονός αναμένεται να επιστρέψει στο δεύτερο ματς στην Ιντιάνα

Γιώργος Γαβριλάκης 08:56 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 29.05.2024

To 1-0 οι Σέλτικς το έκαναν με τρόπο οριακό και αγχωτικό, ενώ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τους Ιντιάνα Πέισερς χωρίς τον Κρίσταπς Πορζίνγκις δεν δύο ακόμα αγώνες. Ο Λετονός, έχει πρόβλημα στη γάμπα και ο στόχος του είναι να επιστρέψει στον τέταρτο τελικό της Ανατολής.

H αρχική πρόβλεψη για την επιστροφή του Κρίσταπς Πορζίνγκις στη δράση για τους Μπόστον Σέλτικς ανέφερε πως θα χάσει τους δύο πρώτους τελικούς της Ανατολής.

Η κατάσταση με την γάμπα του έχει βελτιωθεί, ο Λετονός σταρ βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, αλλά ο κορυφαίος Αμερικανός ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, εξήγησε πως στοχεύει να επιστρέψει στο Game 4. Δηλαδή, στον αγώνα που θα γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης 28/5.

Πάντως, η Βοστώνη, ουσιαστικά χωρίς τις υπηρεσίες του, που στην στατιστική καταγράφονται ως 20,1 πόντοι και 7,2 ριμπάουντ φέτος, κατάφεραν να αποκλείσουν με ευκολία τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στον δεύτερο γύρο των Playoffs, αλλά τώρα έχουν μπροστά τους τούς δυναμικούς Ιντιάνα Πέισερς.

Μία ομάδα που από το Game 1 ξεκαθάρισε τις προθέσεις της και αυτές περιλαμβάνουν πολλά εμπόδια για τους Κέλτες, που ναι μεν επικράτησαν και ξεκίνησαν με μία επιτυχία τη σειρά, αλλά το έκαναν με τρόπο που δείχνει μία ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αυτά είναι τα ζευγάρια των τελικών του ΝΒΑ σε Ανατολή και Δύση
NBA

09:19 - 20.05.2024

Αυτά είναι τα ζευγάρια των τελικών του ΝΒΑ σε Ανατολή και Δύση

Το Νο 1 της Ανατολής, οι Μπόστον Σέλτικς, συναντούν στον τελικό της περιφέρειας τους Ιντιάνα Πέισερς, ενώ στη Δύση οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς απέκλεισαν τους πρωταθλητές Νάγκετς και αντιμετωπίζουν με πλεονέκτημα έδρας τους Ντάλας Μάβερικς.

Η επιστροφή του Πορζίνγκις λοιπόν, θεωρείται απαραίτητη για τη Βοστώνη, που αφού έκανε το 1-0 θέλει να προστατεύσει την έδρα της και στο δεύτερο παιχνίδι (ξημερώματα Παρασκευής 24/5), ώστε να πάει με μία κάποια άνεση στην Ιντιανάπολις για τη συνέχεια. Και εκεί να εντάξει τον Λετονό στη «μηχανή» της, ώστε να ενισχυθεί η πορεία μέχρι τους τελικούς του «μαγικού πλανήτη».