Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μακάμπι

Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μακάμπι

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:05 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 13.01.2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μαμάμπι Τελ Αβίβ με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ απόψε (13/1, 21:00, Novasportsprime) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς μετρά έξι συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση. 

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ  6-12 και απόψε χρειάζονται την νίκη προκειμένου να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί και να μειώσουν την απόσταση από την οκτάδα,που είναι ήδη μεγάλη. 

Από την άλλη η Μακάμπι Τελ Αβίβ στην οκτάδα με ρεκόρ 10-8. Ωστόσο, η ομάδα του Όντεν Κάτας στα εκτός έδρας ματς δυσκολεύεται αρκετά και μετρά δύο νίκες σε επτά αγώνες μακριά από το  Τελ Αβίβ. 

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το αποψινό ματς και μένει να φανεί αν θα τους χρησιμοποιήσει όλους,καθώς στο ματς με την Φενέρμπαχτσε Γκριγκόνις, Π. Καλαϊτζάκης και Μποχωρίδης είδαν όλο τον αγώνα πάγκο. 

Η Μακάμπι είναι πέμπτη στα ριμπάουντ με 34.4 ανά αγώνα και είναι πρώτη σε εύστοχα δίποντα στη διοργάνωση με 22.2 ανά παιχνίδι.

«Είναι μια αθλητική ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα “σκληρό” ματς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να “διαβάσουμε” την αναμέτρηση για 40 λεπτά», δήλωσε για το αποψινό ματς ο Ντέγιαν Ράντονιτς. 

Tags: