O Κουάι Λέοναρντ πονάει, ίσως χάσει το All-Star Game και ο Σαμπόνις περιμένει τα... νέα
i

© photo by Harry How / Getty Images / Ideal Images

O Κουάι Λέοναρντ πονάει, ίσως χάσει το All-Star Game και ο Σαμπόνις περιμένει τα... νέα

Γιώργος Γαβριλάκης 09:59 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 14.02.2024

Μία αντικατάσταση είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο ρόστερ των επίλεκτων της Δύσης για το All-Star Game. Ο Κουάι Λέοναρντ των Κλίπερς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Ντομάντας Σαμπόνις των Κινγκς ίσως μπει από το... παράθυρο στην μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ.

Όταν ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επίλεκτων του ΝΒΑ που θα εμφανιστούν στο All-Star Game 2024 (τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου στην Ιντιανάπολις) στη Δύση δημιουργήθηκε μία μεγάλη αναστάτωση. Κι αυτό είχε να κάνει με το... σνομπάρισμα του Ντομάντας Σαμπόνις

Ο Λιθουανός σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς κάνει μία εξαιρετική σεζόν, έχει φθάσει ήδη τα 50 triple doubles, ενώ έχει τρία περισσότερα από τον μετρ του είδους, τον Νίκολα Γιόκιτς των Ντένβερ Νάγκετς. Θεωρήθηκε σχεδόν παρανοϊκό το γεγονός ότι δεν κλήθηκε να λάβει μέρος στην γιορτή του «μαγικού πλανήτη», κι αν δεν έχει μεγάλο πρόβλημα με τον εγωϊσμό του, τώρα ίσως του δοθεί μία ευκαιρία να μπει από το «παράθυρο». 

Διότι, ο Κουάι Λέοναρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, που είδε το όνομά του να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά των εκλεκτών, έχει πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τα ξημερώματα της Τρίτης (13/2), ο 33χρονος φόργουορντ των Καλιφορνέζων αντιμετώπισε έναν μυϊκό τραυματισμό. Μόνο που αυτός φαίνεται να είναι πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά υπολογιζόταν. Δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (τα ξημερώματα της Πέμπτης 15/2) και είναι άγνωστο προς το παρόν το πότε θα επιστρέψει στη δράση. 

Οι Κινγκς την... πάτησαν στο Φοίνιξ - Νίκες για Σέλτικς, Λέικερς και Τίμπεργουλβς (vids)
NBA

09:12 - 14.02.2024

Οι Κινγκς την... πάτησαν στο Φοίνιξ - Νίκες για Σέλτικς, Λέικερς και Τίμπεργουλβς (vids)

Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Φοξ και Σαμπόνις, οι Κινγκς που έμαθαν ότι ο Βεζένκοφ θα αργήσει να επιστρέψει έχασαν στο Φοίνιξ από τους Σανς (130-125). Ο Τζέισον Τέιτουμ και ο Άντονι Έντουαρντς έβαλαν από 41 πόντους και ο οδήγησαν τις ομάδες τους (Σέλτικς και Τίμπεργουλβς αντίστοιχα) σε επιτυχίες, ενώ οι Λ.Α. Λέικερς δεν άφησαν περιθώρια στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Επειδή όμως, το All Star Weekend 2024 πλησιάζει θα πρέπει να παρθεί μία απόφαση και η αντικατάστασή του είναι πάρα πολύ πιθανή. Κι αν αυτή γίνει, τότε ο Σαμπόνις δείχνει να μην έχει... αντίπαλο στο ποιος θα βρεθεί στη θέση του Λέοναρντ