Η τριάδα των Πέισερς ήταν η πιο επιδέξια: Χαλιμπάρτον, Μαθουρίν και Τέρνερ κυριάρχησαν στο Skill Challenge (vids)
i

photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Η τριάδα των Πέισερς ήταν η πιο επιδέξια: Χαλιμπάρτον, Μαθουρίν και Τέρνερ κυριάρχησαν στο Skill Challenge (vids)

Στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του All-Star Weekend που έχει να κάνει με τις δεξιότητες και ονομάζεται Skill Challenge οι… οικοδεσπότες Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Μπεν Μαθουρίν και Μάιλς Τέρνερ της Team Pacers επικράτησαν των ανταγωνιστών τους.

Ήξεραν το γήπεδο καλύτερα απ’ όλους. Άλλωστε, εκεί γυμνάζονται και αγωνίζονται σχεδόν καθημερινά. Επίσης, είχαν και τον κόσμο με το μέρος τους. Έτσι, η τριάδα των Ιντιάνα Πέισερς, της ομάδας που φιλοξενεί το All-Star Weekend 2024, πάτησαν το παρκέ του Fieldhouse γεμάτη αυτοπεποίθηση και με αυτήν ξεπέρασαν τις παγίδες. 

Με καθοδηγητή τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον και με τους Μπενεντίκτ Μαθουρίν και Μάιλς Τέρνερ συνεργάτες του και στο Skill Challenge (όχι μόνο στη κανονική σεζόν του ΝΒΑ) κατάφεραν να νικήσουν στον διαγωνισμό δεξιοτήτων. 

Βέβαια, χρειάστηκε να δώσουν μάχη. Ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, αφού στην πρώτη δοκιμασία ονόματι Τeam Relay, που είχε να κάνει με το σουτ και την πάσα, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να είναι πιο γρήγοροι και πιο αποτελεσματικοί από τους ανταγωνιστές τους. 

Δηλαδή, τους Team Top Picks που αποτελούνταν από τους Πάολο Μπανκέρο (Ορλάντο Μάτζικ), Άντονι Έντουαρντς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς) και Βικτόρ Ουεμπανιαμά (Σαν Αντόνιο Σπερς) και τους Team All-Stars: Σκότι Μπαρνς (Τορόντο Ράπτορς), Ταϊρίς Μάξεϊ (Φιλαδέλφεια 76ers) και Τρέι Γιανγκ (Ατλάντα Χοκς). 

Στον δεύτερο γύρο και στην δεύτερη δοκιμασία με επίκεντρο τις σωστές και γρήγορες πάσες, ο Μάξεϊ, ο Γιάνγκ και ο Μπαρνς είχαν ακριβώς την ίδια επίδοση με την Team Pacers και έπαιξα… παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι επικράτησαν οριακά και έκαναν το «δύο στα δύο». 

Ακολούθησε ο τρίτος διαγωνισμός εντός του Skill Challenge και εκεί η Team All-Stars πήρε… αίμα της πίσω για την απώλεια στον δεύτερο γύρο. Συγκέντρωσε 33 πόντους και οι άλλοι δύο δεν έφθασαν καν τους 20. Οπότε όλα κρίθηκαν στο Tiebreaker και στο σουτ από το κέντρο του γηπέδου. 

O Γιάννης τα... χρωστάει όλα πάντα στον Θανάση: Η αφιέρωση στα All-Star παπούτσια του και το συγκινητικό βίντεο
NBA

09:44 - 17.02.2024

O Γιάννης τα... χρωστάει όλα πάντα στον Θανάση: Η αφιέρωση στα All-Star παπούτσια του και το συγκινητικό βίντεο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα «X» (τέως twitter) εξέφρασε για ακόμη μια φορά δημόσια την αγάπη του στον μεγάλο του αδερφό, Θανάση. Θυμήθηκε την ιστορία με τα παπούτσια που μοιράζονταν στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για το All-Star Game για να του κάνει και πάλι μία... αφιέρωση.

Τότε ήταν που ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον έδειξε τον ηγετικό του χαρακτήρα και ευστόχησε την κατάλληλη στιγμή για να έρθει το τρόπαιο στα χέρια αυτού, του Μαθουρίν και του Τέρνερ.