Οι διασημότητες πάτησαν το... φωτεινό παρκέ και ένα «αστέρι» του NFL πρωταγωνίστησε στο μπάσκετ (vids)

Οι διασημότητες πάτησαν το... φωτεινό παρκέ και ένα «αστέρι» του NFL πρωταγωνίστησε στο μπάσκετ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:06 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 17.02.2024

Την πρώτη μέρα του NBA All-Star Weekend, μπάσκετ δεν έπαιξαν μόνο οι μπασκετμπολίστες. Το έκαναν τραγουδιστές, ηθοποιοί, παλαίμαχοι, αλλά και ο Μάικα Πάρσονς, που είναι σούπερ σταρ του NFL με τους Ντάλας Καουμπόις και φανέρωσε κρυφά του χαρίσματα στο παιχνίδι των ψηλών.

Πάνω στο εντυπωσιακό διαδραστικό παρκέ με τα 25.000.000 led φώτα, που δοκιμάστηκε στο ΝΒΑ πρώτη φορά, αλλά στην Ευρώπη η FIBA το έχει παρουσιάσει -σε μία πιο ταπεινή έκδοση- πρώτη, η τελετή έναρξη του 73ου All-Star Weekend, που θα ολοκληρωθεί στην Ιντιάνα τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/2) με την κόντρα της Δύσης με την Ανατολή-, γέμισε με διασημότητες. 

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές από άλλα αθλήματα, του στίβου του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, αλλά και κάποιοι πρώην σταρ του «μαγικού πλανήτη» αγωνίστηκαν στο καθιερωμένο Celebrity Game

Και δύο αστέρια του NFL, που ολοκληρώθηκε προ ημερών με τη μεγάλη νίκη των Κάνσας Σίτι Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη στο Super Bowl, έκαναν πάταγο και στο μπάσκετ. Ο Μάικα Πάρσονς των Ντάλας Καουμπόις, ηγήθηκε της ομάδας που προπονητής της ήταν ο δημοφιλής δημοσιογράφος και αναλυτής, Στίβεν Α. Σμιθ. Έβαλε 37 πόντους, πήρε 16 ριμπάουντ, η... παρέα του νίκησε και αυτός ήταν ο MVP. 

Στην... άλλη ομάδα, ξεχώρισε ένας συνάδελφος του. Ο Σι Τζέι Στρουντ, o οποίος βγάζει λεφτά αγωνιζόμενος με τους Χιούστον Τέξανς στο NFL, αλλά θα μπορούσε να βιοπορίζεται και από το μπάσκετ (όπως αποδείχθηκε). Έβαλε 31 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να νικήσει η ομάδα του και να «κλέψει» το βραβείο από τον Πάρσονς.  

Στην αναμέτρηση εμφανίστηκε με σκοπό να σκοράρει και όχι να τραγουδήσει, η Τζένιφερ Χάντσον με τα 11 βραβεία GRAMMY στο βιογραφικό της, η οποία θα αναλάβει και το μουσικό πρόγραμμα στο ημίχρονο του All-Star Game

Οικοδεσπότης, νικητής και MVP ο Μαθουρίν στο Rising Star (vids)
NBA

08:26 - 17.02.2024

Οικοδεσπότης, νικητής και MVP ο Μαθουρίν στο Rising Star (vids)

Τέσσερις ομάδες με ανερχόμενους σταρς του ΝΒΑ, στην rookie ή στην δεύτερη σεζόν τους στον «μαγικό πλανήτη», αναμετρήθηκαν στο τουρνουά του Rising Star, την πρώτη μέρα του All-Star Weekend στην Ιντιάνα και ο Μπένεντικτ Μαθουρίν των Πέισερς και η Team Jalen, του Τζέιλεν Ρόουζ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Επίσης, έπαιξαν ο Μέτα Ουόρλντ Πις (ο Ρον Αρτέστ δηλαδή), παλαίμαχος ΝΒΑer και All-Star στα νιάτα του, η δύο φορές πρωταθλήτρια WNBA, Τζίουελ Λόιντ, ο Κόνορ Ντέιλι που είναι φίρμα στην Ιντιάνα και οδηγός στον φημισμένο αγώνα των IndyCar, αθλητές του στίβου, όπως ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι (άλμα εις ύψος) και πολλοί καλλιτέχνες, τοπικοί ή και μεγαλύτερης εμβέλειας: Οι μουσικοί-τραγουδιστές, Άνταμ Μπλάκστοουν, Έι Τζέι ΜακΛίν, Ουόκερ Χέις, SiR, αλλά και ηθοποιοί, όπως ο Ντίλαν Ουάνγκ και ο Κουίνσι Αϊζέια.