H εμφάνιση του... οικοδεσπότη Ταϊρίς Χαλιμπάστον και το πρόγραμμα του All-Star Weekend 2024 (vid)

H εμφάνιση του... οικοδεσπότη Ταϊρίς Χαλιμπάστον και το πρόγραμμα του All-Star Weekend 2024 (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:57 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 16.02.2024

Με ένα IndyCar για να θυμίσει σε όλους για ποιον λόγο η Ιντιάνα είναι γνωστή, ο ηγέτης των Πέισερς έκανε την εμφάνισή του στην πρώτη συνάντηση αστέρων εν όψει του All-Star Weekend, που ξεκινάει τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/2) και ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/2).

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος από τον οποίο πηγάζουν τα ονόματα των ομάδων του ΝΒΑ. Βέβαια, μερικά από αυτά είναι εντελώς... άκυρα και έρχονται από το παρελθόν. 

Για παράδειγμα, στο Λος Άντζελες δεν υπάρχουν λίμνες, αλλά οι Λέικερς ονομάζονται έτσι λόγω της πρώτης τους... κατοικίας. Της Μινεάπολις, εκεί όπου υπάρχουν -και μάλιστα πάρα πολλές- λίμνες. Ατυχώς και παρομοίως στο Μέμφις δεν υπάρχουν αρκούδες, αλλά η ομάδα προέρχεται από το Βανκούβερ του Καναδά, εκεί που οι Γκρίζλις επισκέπτονται ακόμα και τους οικισμούς (καμιά φορά). 

Για τους Ιντιάνα Πέισερς τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και συμβατά με την ιστορία της πόλης. Διότι, εκεί από το 1911 διαξάφεται ο φημισμένος αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού: Indianapolis 500 pace cars. Και κάπως έτσι ονομάστηκαν Πέισερς

Κι ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο All-Star της ομάδας από την Ιντιάνα που φιλοξενεί το All-Star Weekend του 2024, ήταν το κεντρικό πρόσωπο του event που ουσιαστικά προλόγισε τη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ, που ξεκινά το πρόγραμμά του τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/2) και ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/2) με την αναμέτρησης των επίλεκτων της Δύσης με αυτούς της Ανατολής. 

Μάλιστα, εμφανίστηκε στη δεξίωση με ένα αγωνιστικό IndyCar για να θυμίσει τις παραδόσεις και όταν βγήκε από αυτό για να μεταφερθεί στην κεντρική σκηνή φορούσε ένα τζάκετ των Πέισερς, σκαρπίνια και άσπρη κάλτσα. 

Ξημερώματα Σαββάτου: 17 Φεβρουαρίου
NBA All-Star Celebrity Game 
Αγώνας Rising Stars 

Ξημερώματα Κυριακής: 18 Φεβρουαρίου
Διαγωνισμός δεξιοτήτων (Skills Challenge) 
Διαγωνισμοί τριπόντων 
Διαγωνισμός καρφωμάτων (Slam Dunk)

NBA All Star Game: Τα εντυπωσιακά διαδραστικά παρκέ που θα δείχνουν ριπλέι φάσεων και στατιστικά
NBA

18:07 - 15.02.2024

NBA All Star Game: Τα εντυπωσιακά διαδραστικά παρκέ που θα δείχνουν ριπλέι φάσεων και στατιστικά

Το NBA εντυπωσιάζει για άλλη μία φορά καθώς στο φετινό All Star Game, τα παρκέ θα είναι LED και διαδραστικά, προσθέτοντας επιπλέον ενδιαφέρον στην ετήσια συνάντηση των αστέρων του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Ξημερώματα Δευτέρας: 19 Φεβρουαρίου
73rd NBA All-Star Game: Ανατολή vs. Δύση