Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι το Νο 1 στα highlights του Σακίλ Ο'Νιλ (vid)
i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι το Νο 1 στα highlights του Σακίλ Ο'Νιλ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:48 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 16.02.2024

Ο Σακίλ Ο'Νιλ παρουσίασε την τελευταία έκδοση του «Shaqtin' A Fool» με τις μεγαλύτερες γκάφες των NBAer και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς... έκλεψε τις εντυπώσεις!

Μία από τις καλύτερες στιγμές (και σίγουρα μία από τις πιο αστείες) στην αμερικάνικη τηλεόραση, όσον αφορά στις εκπομπές που έχουν να κάνουν με το ΝΒΑ, είναι αυτή που δημιουργεί ο Σακίλ Ο'Νιλ και η εκλεκτή του παρέα, στο «Inside the NBA».  

Όταν ο θρυλικός σέντερ, που προσφάτως είδε τη φανέλα με Νο 32 που φορούσε στους Ορλάντο Μάτζικ να αποσύρεται στην οροφή του γηπέδου, παρουσιάζει τις κορυφαίες φάσεις των ημερών με τις... γκάφες των «αστεριών» του κορυφαίου πρωταθλήματος. Και η τελευταία (χρονικά) έκδοση του «Shaqtin A Fool», όπως ονομάζει τα... δικά του highlights, είχε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Θανάση Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς

Αγνώριστοι οι Μπακς έχασαν και στο Μέμφις από τους... άγνωστους Γκρίζλις (vids)
NBA

07:00 - 16.02.2024

Αγνώριστοι οι Μπακς έχασαν και στο Μέμφις από τους... άγνωστους Γκρίζλις (vids)

Οι Γκρίζλις αγωνίζονται -εδώ και καιρό- με μία σύνθεση έκτακτης ανάγκης, παρόλα αυτά νίκησαν (113-110) τους Μιλγουόκι Μπακς στο Μέμφις. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 35 πόντους και 12 ασίστ, αλλά για μία ακόμα φορά ήταν… μόνος του!

Ο 31χρονος διεθνής φόργουορντ, βρέθηκε στο Νο 1 με ένα ποτ-πουρί από φάσεις που δημιούργησε την τελευταία εβδομάδα και μπορεί να μην ήταν αποτελεσματικές, αλλά σίγουρα ήταν εντυπωσιακά αστείες. Ο Σακίλ Ο'Νιλ πάντως, μαζί με τους επίσης βετεράνους NBAers, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Κένι Σμιθ, γέλασαν με την ψυχή τους.