O Μαθουρίν κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου, αλλά έχασε 25.000 σε στοίχημα με τον Μπανκέρο (vid)

O Μαθουρίν κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου, αλλά έχασε 25.000 σε στοίχημα με τον Μπανκέρο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:36 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 17.02.2024

Κατά τη διάρκεια του αγώνα των Rising Stars του All-Star Weekend στο ΝΒΑ, ο Μπενεντίκτ Μαθουρίν των Πέισερς, που τελικά ήταν ο MVP, έβαλε στοίχημα 25 χιλιάδες δολάρια με τον Πάολο Μπανκέρο των Μάτζικ, πως ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με εύστοχες βολές του. Πήρε φάουλ, πήγε στη γραμμή και αστόχησε σε δύο προσπάθειες!

Σε αυτή τη ζωή, κάτι κερδίσει και κάτι χάνεις. Έτσι πάει (συνήθως). Για τον Μπενεντίκτ Μαθουρίν των Πέισερς και τον Πάολο Μπανκέρο των Μάτζικ πάντως, η... κοσμική παράδοση λειτούργησε. 

Ο πρώτος, ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα των Rising Stars, την πρώτης αγωνιστικής πράξης του All-Star Weekend που ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/2) στην Ιντιάνα. Ο δεύτερος ήταν ο χαμένος, αλλά τελικά ο Μπανκέρο κάτι κέρδισε και ο Μαθουρίν κάτι έχασε. 

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα των ανερχόμενων αστέρων, οι δύο αντίπαλοι αντίπαλοι έβαλαν στοίχημα. Ο Μαθουρίν πόνταρε 25.000 δολάρια πως η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί με δικές του εύστοχες βολές. Ο Μπανκέρο δέχθηκε την πρόταση έκανε... all-in και η εξέλιξη τον δικαίωσε. 

Οι διασημότητες πάτησαν το... φωτεινό παρκέ και ένα «αστέρι» του NFL πρωταγωνίστησε στο μπάσκετ (vids)
NBA

09:06 - 17.02.2024

Οι διασημότητες πάτησαν το... φωτεινό παρκέ και ένα «αστέρι» του NFL πρωταγωνίστησε στο μπάσκετ (vids)

Την πρώτη μέρα του NBA All-Star Weekend, μπάσκετ δεν έπαιξαν μόνο οι μπασκετμπολίστες. Το έκαναν τραγουδιστές, ηθοποιοί, παλαίμαχοι, αλλά και ο Μάικα Πάρσονς, που είναι σούπερ σταρ του NFL με τους Ντάλας Καουμπόις και φανέρωσε κρυφά του χαρίσματα στο παιχνίδι των ψηλών.

Ο Καναδός φόργουορντ των Ιντιάνα Πέισερς ωστόσο, κέρδισε φάουλ και πήγε στην γραμμή των ελευθέρων βολών για δύο προσπάθειες. Ήταν η στιγμή που ο Μπανκέρο σκέφτηκε πως θα γίνει κατά 25 χιλιάδες φτωχότερος. 

Ώσπου... ο Μαθουρίν αστόχησε και στις δύο και τώρα του χρωστάει!