Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς: Αποβλήθηκε ο Ντρέιμοντ Γκριν σε αγώνα ΝΒΑ! (vid)

Ντρέιμοντ Γκριν

Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς: Αποβλήθηκε ο Ντρέιμοντ Γκριν σε αγώνα ΝΒΑ! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 11:34 - 12.11.2023

Η συνήθεια που έγινε... λατρεία για τον πιο vocal παίκτη του ΝΒΑ. Ο Ντρέιμοντ Γκριν έσπρωξε αντικανονικά τον Ντόνοβαν Μίτσελ, στο παιχνίδι των Ουόριορς κόντρα στους Καβαλίερς και αποβλήθηκε.

Το παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Ντρέιμοντ Γκριν. Όχι λόγω κάποιου τραυματισμού, αλλά λόγω της συμπεριφοράς του την ώρα του αγώνα που οδήγησε σε αποβολή.

Πιο συγκεκριμένα, στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, ο Γκριν έσπρωξε αντικανονικά τον Ντόνοβαν Μίτσελ, στέλνοντας τον σταρ των Καβς στις πρώτες σειρές. Ο Don του το... κρατούσε όμως και πήρε την εκδίκησή του.

Διότι την ώρα που ο Γκριν κατέβαζε τη μπάλα για επίθεση των «πολεμιστών» πήγε με απειλητικό τρόπο προς το μέρος του φόργουορντ της ομάδας του Στιβ Κερ. Εκείνος γνωστός για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Μίτσελ, με αποτέλεσμα να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη και ένταση στο παρκέ.

Για να ηρεμίσουν τα πνεύματα χρειάστηκε να μπουν οι πάγκοι των ομάδων στο παρκέ, με τον Μίτσελ όμως να πετυχαίνει τον στόχο του και να βλέπει τον Γκριν να παίρνει πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Μάλιστα πανηγύρισε για την εξέλιξη αυτή με έναν χαρακτηριστικό τρόπο, τον οποίο «συνέλαβε» η κάμερα του αγώνα. Ο Ντρέιμοντ Γκριν όμως για ακόμα μια φορά αποβλήθηκε σε αγώνα ΝΒΑ, οπότε στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που μένει...