Κράτησαν με 108 εκατ. δολάρια τον Τζόνσον οι Νετς

Κράτησαν με 108 εκατ. δολάρια τον Τζόνσον οι Νετς

Χρήστος Τσάλτας 03:12 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 03:26 - 01.07.2023

Ο Κάμερον Τζόνσον θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Μπρούκλιν Νετς, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο και απολαβές στα 108 εκατ. δολάρια.

Από τη μεγάλη ανταλλαγή που έστειλε τον Κέβιν Ντουράντ στο Φοίνιξ, ο Κάμερον Τζόνσον δεν κατάφερε να γλιτώσει. Ο απόφοιτος του North Carolina μετακόμισε στο Μπρούκλιν, ως μέρος της ανταλλαγής, με τους Νετς να του δίνουν με το καλημέρα πολύ σημαντικό ρόλο στο πλάνο τους, επιθετικά.

Κάτι που έδειξε τις διαθέσεις τους ενόψει συνέχειας, με τον Τζόνσον να είναι ένας από τους παίκτες γύρω από τους οποίους θέλουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα με τον περίφημο... Brooklyn Way.

Ο Τζόνσον γινόταν free agent αυτό το καλοκαίρι, όμως οι Νετς δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και αφού έδρασαν γρήγορα κατάφεραν να κάνουν την κίνηση-ματ. Ποια ήταν αυτή; Να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και τα επόμενα χρόνια.

Ο Τζόνσον έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, το οποίο θα του αποφέρει 108 εκατ. δολάρια, παραμένοντας σταθερά μια από τις πιο σημαντικές επιλογές του Ζακ Βον στην επίθεση. Το φετινό καλοκαίρι, άλλωστε ήταν «φορτωμένο» για τον Τζόνσον, καθώς θα βρίσκεται στην αποστολή της Team USA για το Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες, ως αντίπαλος της Εθνικής ομάδας.

Με την εξέλιξη αυτή οι Νετς ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο ένα από τα πιο σηαντικά ζητήματα για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν, διατηρώντας στις τάξεις τους έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με το μακρινό του σουτ.