Η... καυτή σύζυγός του Πολ Τζορτζ και οι διακοπές στο Βελιγράδι (vid)

Η... καυτή σύζυγός του Πολ Τζορτζ και οι διακοπές στο Βελιγράδι (vid)

Sportal newsroom 12:50 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 16.07.2023

Ο Ντανιέλα Ράζιτς είναι η αγαπημένη του σούπερ σταρ των Κλίπερς, Πολ Τζορτζ. Οι δυο τους έχουν παντρευτεί, έχουν κάνει παιδί και φέτος περνάνε το καλοκαίρι τους μαζί στο Βελιγράδι!

Τα προηγούμενα χρόνια προτιμούσε τη Μύκονο. Ο Πολ Τζορτζ έχει περάσει δύο-τρία καλοκαίρια στο νησί των Ανέμων. Παρέα με τον Κέβιν Ντουράντ, τον μόνιμο καλοκαιρινό κάτοικο Τζέιμς Χάρντεν και άλλους εκλεκτούς ΝΒΑer που επιλέγουν την Ελλάδα ως προορισμό για ξέφρενο γλέντι αλλά και στιγμές χαλάρωσης. Το ίδιο άλλωστε, θα κάνει και φέτος -αλλά με επαγγελματικούς σκοπούς- και ο θρύλος του «μαγικού πλανήτη» Σακίλ Ο'Νιλ, ο οποίος θα διοργανωσει πάρτι στο νησί στα τέλη του μήνα. 

Ο Τζορτζ πάντως, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Βελιγράδι. Αν και η πρωτεύουσα της Σερβίας δεν έχει θάλασσα, παρά μόνο ποτάμι, ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Κλίπερς είχε τους λόγους του που επέλεξε τον συγκεκριμένο προορισμό. Βλέπετε, η σύζυγός του με την οποία πέρσι άνοιξαν το σπιτικό τους, είναι η Ντανιέλα Ράζιτς

Πρόκειται για πρώην χορεύτρια σε stage που τα ρούχα δεν είναι απαραίτητο αξεσουάρ, νυν επιχειρηματία και μοντέλο, που έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη, αλλά η καταγωγή της είναι από το Βελιγράδι. 

Η Ντανιέλα λοιπόν, μαζί με τον σύζυγό της σούπερ σταρ του μπάσκετ επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, εκεί όπου μένουν οι γονείς και όλο της το σόι. Συναντήσε την οικογένειά της και περνούν όλοι ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει κάνει και ένα παιδί, το οποίο χαίρονται οι παππούδες, ενώ τα βράδια το... φυλάνε κιόλας, αφού ο Πολ Τζορτζ προσπαθεί να μάθει και τη νυχτερινή ζωή της χώρας που πριν συναντήσει την Ντανιέλα του ήταν άγνωστη.