Ένα δακτυλίδι χωράει στα... παπούτσια του Γιόκιτς και αυτό είναι του γάμου του, όχι του πρωταθλητή (vid)
i

© photo by Jamie Schwaberow / Getty Images / Ideal Images

Ένα δακτυλίδι χωράει στα... παπούτσια του Γιόκιτς και αυτό είναι του γάμου του, όχι του πρωταθλητή (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:44 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 24.10.2023

Η πρεμιέρα του ΝΒΑ έρχεται τη μέρα που ο Νίκολα Γιόκιτς έχει επέτειο με τη σύντροφό του Νατάλια. Οι Νάγκετς ξεκινούν την κούρσα κόντρα στους Λέικερς, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ συμπληρώνει τρία χρόνια γάμου και η συμβολική κίνηση με τη βέρα (τη δένει στα παπούτσια του) θα συνεχιστεί, ενώ εξήγησε πως «δεν μπορώ να βάλω στα κορδόνια το δακτυλίδι του πρωταθλητή», γιατί «είναι πολύ μεγάλο».

O Nίκολα Γιόκιτς έχει μία... ρομαντική συνήθεια και η σύντροφός του την λατρεύει. Κατά τη διάρκεια των αγώνων του ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς, πριν μπει στο γήπεδο, περνάει ανάμεσα στα κορδόνια του τη βέρα που δηλώνει αιώνια πίστη στην Νατάλια. Δηλαδή, στη μάνα της μονάκριβης κόρη του και τη γυναίκα με την οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια ακριβώς: Στις 24 Οκτωβρίου του 2020.

Τώρα, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της σεζόν 2023-24, ο Joker κλήθηκε να μιλήσει για το πρώτο τζάμπολ που θα τον βρει στο Λ.Α. για το παιχνίδι με τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς (ξημερώματα Τετάρτης 25/10, 02:30) και η συζήτηση επικεντρώθηκε στη... βέρα του. 

Τον ρώτησαν αν θα συνεχίσει αυτή τη συνήθεια που έχει γίνει λατρεία και η απάντησή του ήταν καταφατική. «Εννοείται», είπε και ακολούθως κάποιος του έδωσε και μία νέα ιδέα. Να κάνει το ίδιο με το δακτυλίδι του πρωταθλητή ΝΒΑ, που έχει στη συλλογή του εδώ και μερικούς μήνες, μετά την επικράτηση στους τελικούς με τους Μαϊάμι Χιτ

Ίλιγγος: Πόσα χρήματα θα πάρει ο Αντετοκούνμπο τα επόμενα τέσσερα χρόνια
NBA

08:45 - 24.10.2023

Ίλιγγος: Πόσα χρήματα θα πάρει ο Αντετοκούνμπο τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Την πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εισέπραξε σχεδόν 1,8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στην πέμπτη χρονιά του με τους Μπακς υπερδεκαπλασίασε τον ετήσιο μισθό του. Μέχρι το τέλος της σεζόν που ξεκινάει τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/10) θα έχει βγάλει συνολικά πάνω από 234 εκατομμύρια, ενώ το νέο του συμβόλαιο διαρκεί μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και μέχρι τότε η ομάδα του Μιλγουόκι θα πρέπει να του καταθέσει άλλα 226 εκατομμύρια!

«Μου αρέσει η ιδέα», παραδέχθηκε ο Γιόκιτς, που θωρεί πως «απ' όλα όσα έχω κατακτήσει στο μπάσκετ, αυτό είναι το πιο σημαντικό». Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά...» και αυτό αφορά το μέγεθός του δακτυλιδιού του πρωταθλητή. «Είναι πολύ μεγάλο», παραδέχθηκε ο ίδιος, οπότε συνεχίζει τη δράση του με μόνο έξτρα αξεσουάρ στα παπούτσια του, αυτό που έχει να κάνει με την συναισθηματική του σύνδεση με την Ναταλία.