Τα... αγόρια της Κιμ Καρντάσιαν: Ο Σάι Τζίλτζεους Αλεξάντερ και ο Νεϊμάρ φορούν τα εσώρουχά της

Τα... αγόρια της Κιμ Καρντάσιαν: Ο Σάι Τζίλτζεους Αλεξάντερ και ο Νεϊμάρ φορούν τα εσώρουχά της

Sportal newsroom 10:47 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 24.10.2023

Ο Νεϊμάρ ήδη φοράει και διαφημίζει τη νέα ανδρική σειρά εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν, ενώ στην ομάδα της μπήκε και ο Καναδός σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Σάι Τζίλτζεους Αλεξάντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Το βιογραφικό της Κιμ Καρντάσιαν στο ΝΒΑ δεν είναι τόσο μεγάλο όσο της αδελφής της Κλόι, πόσο μάλλον της Κένταλ Τζένερ που θεωρείται... expert. Ο δεύτερος σύζυγός της Κιμ βέβαια, ήταν ο Κρις Χάμφρις, ο οποίος αγωνίστηκε στο ΝΒΑ -με στιγμές έκλαμψης- από το 2004 έως το 2017, αλλά οι μικρότερες αδελφές της έχουν μεγαλύτερη παράδοση στο άθλημα των ψηλών. 

Η 43χρονη Κιμ όμως, δεν κοιτάει τον «μαγικό πλανήτη» πλέον, για να βρει... γαμπρό. Το κάνει για να επενδύσει μέρος των χρημάτων της και πρόκειται για μία γυναίκας που μέσω του κόσμου των social media και των καμπυλών που απέκτησε, έγινε influencer (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) και πλέον υπολογίζεται ως δισεκατομμυριούχος. 

Ασχολείται με πάρα πολλά project, αλλά εσχάτως έχει επικεντρωθεί στη νέα σειρά ανδρικών εσωρούχων που έχει σχεδιάσει και έχει ξεκινήσει την παραγωγή και τα οποία ήδη φοράει ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου, που προσφάτως τραυματίστηκε σε αγώνα της Αλ Χιλάλ (Σαουηδική Αραβία) και δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος -γι' αυτό και πλέον ασχολείται με το πόκερ- εκτός από φίλος της είναι και συνεργάτης της. Αυτός προμοτάρει τα εσώρουχα, το ίδιο κάνει και ο Νικ Μπόσα (αθλητής των Σαν Φρανσίσκο 49ερς του αμερικάνικου ποδοσφαίρου), ενώ τώρα στο... κόλπο μπήκε και ο Σάι Τζίλτζεους-Αλεξάντερ

Ο Καναδός γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο οποίος με την εθνική ομάδα της χώρας του κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ από πέρσι με τους 30,1 πόντους του μέσο όρο έγινε All-Star, έχει... μανία με τη μόδα. Αυτό φαίνεται στο κατά καιρούς στυλ του, που είναι αρκετά εκκεντρικό, αλλά και στην παρουσία του σε μεγάλες επιδείξεις ανά τον κόσμο. Κάθε χρονιά πηγαίνει στο Paris Fashion Week και η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από το «κοφτερό» μάτι της Κιμ Καρντάσιαν. 

Ίλιγγος: Πόσα χρήματα θα πάρει ο Αντετοκούνμπο τα επόμενα τέσσερα χρόνια
NBA

08:45 - 24.10.2023

Ίλιγγος: Πόσα χρήματα θα πάρει ο Αντετοκούνμπο τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Την πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εισέπραξε σχεδόν 1,8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στην πέμπτη χρονιά του με τους Μπακς υπερδεκαπλασίασε τον ετήσιο μισθό του. Μέχρι το τέλος της σεζόν που ξεκινάει τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/10) θα έχει βγάλει συνολικά πάνω από 234 εκατομμύρια, ενώ το νέο του συμβόλαιο διαρκεί μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και μέχρι τότε η ομάδα του Μιλγουόκι θα πρέπει να του καταθέσει άλλα 226 εκατομμύρια!

Τώρα, έβαλε και τον Σάι στην ομάδα της και 25χρονος από εδώ και πέρα θα φοράει τα SKIMS. Έτσι ονομάζονται οι premium σωβρακοφανέλες που έχει ρίξει στην αγορά και όσοι πειστεί -με γεμάτο πορτοφόλι- καλούνται να προσέλθουν...