«Αυτοκόλλητοι» Εμπαπέ και Κιμ Καρντάσιαν στο White Party

«Αυτοκόλλητοι» Εμπαπέ και Κιμ Καρντάσιαν στο White Party

Sportal newsroom 08:47 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 07.07.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρέθηκε στο White Party, στο οποίο βρίσκονταν πολλοί διάσημοι, μία εξ αυτών ήταν και η Κιμ Καρντάσιαν, με την οποία ο Γάλλος δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μια φωτογραφία.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται σε κλίμα διακοπών μετά από μία απαιτητική για τον ίδιο σεζόν. Ο Γάλλος λοιπόν βρέθηκε στο White Party που διοργάνωσε ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Ρούμπιν. Ο οποίος είναι ο διευθυντής σύμβουλος της εταιρείας «Fanatics», που είναι ο κορυφαίος πάροχος αθλητικών εμπορευμάτων. 

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μερικά σπουδαία ονόματα του αθλητισμού, αλλά αρκετοί celebrities. Διάσημοι όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Τζένιφερ Λόπες και ο Μπεν Άφλεκ. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν λοιπόν φωτογραφήθηκε με τον γνωστό ράπερ Τζέι-Ζ, ανεβάζοντας τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram με μία λευκή καρδιά. Μάλιστα ο Ισπανός μουσικός DJ Mario σχολίασε την ανάρτηση λέγοντας: «Λευκή Καρδιά. Καλωσόρισες στη Μαδρίτη». 

Στο πάρτι επίσης ήταν και η Κιμ Καρντάσιαν, με την οποία ο Εμπαπέ έβγαλε φωτογραφία μαζί της. Μάλιστα έχουν ήδη κυκλοφορήσει φήμες ότι οι δυο τους έχουν σχέση, κάτι τέτοιο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά. Η Καρντάσιαν είχε βρεθεί και στο Parc des Princes για έναν αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν. Κάπως έτσι ο όψη των δύο στο πάρτι σε συνδυασμό με αυτό ενίσχυσαν τις φήμες. 

Την ίδια ώρα που ο Εμπαπέ κάνει τις διακοπές του, το ποδοσφαιρικό κοινό έχει στο μυαλό του το που θα συνεχίσει ο Γάλλος. Σε πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο ιδιοκτήτης της ομάδα του Παρισιού, είχε τονίσει πως ο 24χρονος είτε θα ανανεώσει είτε θα φύγει. Κι αυτό γιατί δεν θέλει να τον χάσει να πάρει χρήματα η ομάδα. 

Η Παρί ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ - Τα 5+1 ονόματα και ο Λουίς Ενρίκε
LIGUE 1

14:38 - 04.07.2023

Η Παρί ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ - Τα 5+1 ονόματα και ο Λουίς Ενρίκε

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις αποκτήσεις των Λούκας Ερναντές, Μανουέλ Ουγκάρντε, Λι Κανγκ Ιν, Μίλαν Σκρίνιαρ, Μάρκο Ασένσιο, Σερ Ντουρ και τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της.

«Δεν θέλουμε να αφήσουμε τον Εμπαπέ να φύγει ελεύθερος το 2024. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Αν ο Κιλιάν θέλει να μείνει, αυτό θέλουμε και εμείς. Αλλά θα πρέπει να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να χάσουμε ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αυτό είναι αδύνατο. Ο ίδιος ο Εμπαπέ μας έχει μεταφέρει ότι δεν θα φύγει σαν ελεύθερος. Αν άλλαξε γνώμη, αυτό δεν είναι δικό μου λάθος», ήταν τα λόγια του.