«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να δώσει τα 200 εκατ. ευρώ που θέλει η Παρί για τον Εμπαπέ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να δώσει τα 200 εκατ. ευρώ που θέλει η Παρί για τον Εμπαπέ»

Μπορεί μέχρι στιγμής τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του Εμπαπέ να μην έχουν ξεκαθαρίσει, ωστόσο η αποφασιστικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ικανή να δώσει ένα τέλος στην υπόθεση.

Το σίριαλ ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κίλιαν Εμπαπέ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και δίχως αμφιβολία αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφική υπόθεση του φετινού καλοκαιριού. Από τη μία η απόφαση του Γάλλου σούπερ σταρ να μην ανανεώσει το συμβόλαιο με την τωρινή του ομάδα, από την άλλη ο στόχος του Παριζιάνικου συλλόγου να μην παραχωρήσει το αστέρι της ομάδας ως ελεύθερο και τέλος οι «μερένγκες», οι οποίοι έχουν απώτερο σκοπό την απόκτησή του εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν.

Πριν λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια της της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Λουίς Ενρίκε, ο διοικητικός ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη υπόθεση του Εμπαπέ. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Παρισίου τόνισε ότι δεν σκοπεύει να χάσει ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, κάνοντας σαφές πως αν θέλει να παραμείνει ο Γάλλος σούπερ σταρ θα πρέπει να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Αλλιώς θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν θέλουμε να αφήσουμε τον Εμπαπέ να φύγει ελεύθερος το 2024. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Αν ο Κιλιάν θέλει να μείνει, αυτό θέλουμε και εμείς. Αλλά θα πρέπει να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να χάσουμε ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αυτό είναι αδύνατο. Ο ίδιος ο Εμπαπέ μας έχει μεταφέρει ότι δεν θα φύγει σαν ελεύθερος. Αν άλλαξε γνώμη, αυτό δεν είναι δικό μου λάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Μάλιστα, στη συνέχεια για το ζήτημα του Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε και ο νέος προπονητής των Γάλλων, Λουίς Ενρίκε: «Όταν μιλήσαμε για το project που θα φτιάξουμε, μιλήσαμε για όλα τα πιθανά σενάρια. Δεν θα πω περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο και θα δούμε. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Ελπίζουμε να φτιάξουμε μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Όσα έχουμε πει με τον πρόεδρο θα μείνουν μεταξύ μας».

White Party: Ποιο ήταν το κορυφαίο πάρτι στα χρονικά με καλεσμένους τους Εμπαπέ, Εμπίντ, Ροναλντίνιο, Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

22:34 - 05.07.2023

White Party: Ποιο ήταν το κορυφαίο πάρτι στα χρονικά με καλεσμένους τους Εμπαπέ, Εμπίντ, Ροναλντίνιο, Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ

Ο δισεκατομμυριούχος, Μάικλ Ρούμπιν, διοργάνωσε το White Party και η λίστα των καλεσμένων ήταν πραγματικά εκλεκτή. Μέσα σε αυτή βρίσκουμε μεταξύ άλλων τους Κιλιάν Εμπαπέ, Ροναλντίνιο και Τζόελ Εμπίντ.

Μέχρι να υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη, το όνομα του Εμπαπέ θα βρίσκεται στο επίκεντρο και τα σενάρια που θα ακούγονται θα είναι πολλά. Ένα από αυτά όμως, το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες, αναφέρει πως η αποφασιστικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης ίσως δώσει ένα τέλος σε αυτό το... σίριαλ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον παρουσιαστή της εκπομπής Chiringuito, Χοσέπ Πεδρερόλ, η «Βασίλισσα» είναι έτοιμη να δώσει στους πρωταθλητές Γαλλίας το ποσό που επιθυμούν, το οποίο φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ, με σκοπό να κάνει τον Εμπαπέ κάτοικο Μαδρίτης.