Κελαϊφί για Εμπαπέ: «Η ανανεώνει ή φεύγει - Δεν θέλουμε να χάσουμε ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου»

Νασέρ Αλ Κελαϊφί

i

© prtscr

Κελαϊφί για Εμπαπέ: «Η ανανεώνει ή φεύγει - Δεν θέλουμε να χάσουμε ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:43 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 05.07.2023

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αναφέρθηκε στο μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ και ήταν ξεκάθαρος...

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε στη θέση του προπονητή, με τον Ισπανό τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο δύο χρόνων και θα παραμείνει στο Παρίσι μέχρι το 2025.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Λουίς Ενρίκε, ο διοικητικός ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ, που έχει γίνει... σήριαλ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Παρισίου τόνισε ότι δεν σκοπεύει να χάσει ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, κάνοντας σαφές πως αν θέλει να παραμείνει ο Γάλλος σούπερ σταρ θα πρέπει να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Αλλιώς θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν θέλουμε να αφήσουμε τον Εμπαπέ να φύγει ελεύθερος το 2024. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Αν ο Κιλιάν θέλει να μείνει, αυτό θέλουμε και εμείς. Αλλά θα πρέπει να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να χάσουμε ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αυτό είναι αδύνατο. Ο ίδιος ο Εμπαπέ μας έχει μεταφέρει ότι δεν θα φύγει σαν ελεύθερος. Αν άλλαξε γνώμη, αυτό δεν είναι δικό μου λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Παρί.

Η Παρί ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ - Τα 5+1 ονόματα και ο Λουίς Ενρίκε
LIGUE 1

14:38 - 04.07.2023

Η Παρί ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ - Τα 5+1 ονόματα και ο Λουίς Ενρίκε

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις αποκτήσεις των Λούκας Ερναντές, Μανουέλ Ουγκάρντε, Λι Κανγκ Ιν, Μίλαν Σκρίνιαρ, Μάρκο Ασένσιο, Σερ Ντουρ και τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της.

Μάλιστα, στη συνέχεια για το ζήτημα του Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε και ο Λουίς Ενρίκε: «Όταν μιλήσαμε για το project που θα φτιάξουμε, μιλήσαμε για όλα τα πιθανά σενάρια. Δεν θα πω περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο και θα δούμε. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Ελπίζουμε να φτιάξουμε μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Όσα έχουμε πει με τον πρόεδρο θα μείνουν μεταξύ μας».