White Party: Ποιο ήταν το κορυφαίο πάρτι στα χρονικά με καλεσμένους τους Εμπαπέ, Εμπίντ, Ροναλντίνιο, Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ

White Party: Ποιο ήταν το κορυφαίο πάρτι στα χρονικά με καλεσμένους τους Εμπαπέ, Εμπίντ, Ροναλντίνιο, Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ

Κώστας Τσιακλής 22:34 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 06.07.2023

Ο δισεκατομμυριούχος, Μάικλ Ρούμπιν, διοργάνωσε το White Party και η λίστα των καλεσμένων ήταν πραγματικά εκλεκτή. Μέσα σε αυτή βρίσκουμε μεταξύ άλλων τους Κιλιάν Εμπαπέ, Ροναλντίνιο και Τζόελ Εμπίντ.

Ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Ρούμπιν διοργάνωσε το White Party και σπουδαία ονόματα παρευρέθηκαν στο κορυφαίο αυτό γεγονός. Μεταξύ άλλων εκεί βρέθηκαν οι Κιλιάν Εμπαπέ, Ροναλντίνιο και ο Τζόελ Εμπίντ.

Ο Μάικλ Ρούμπιν είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Fanatics» που είναι ο κορυφαίος πάροχος αθλητικών εμπορευμάτων. Ο Ρούμπιν ήταν επίσης συνεργάτης της ομάδας μπάσκετ, Philadelphia 76ers, από το 2011 και της ομάδας χόκεϋ, New Jersey Devils, από το 2013 πριν πουλήσει τα μερίδιά του στη Harris Blitzer Sports & Entertainment, την εταιρεία χαρτοφυλακίου και των δύο, τον Ιούνιο του 2022 για να επικεντρωθεί στην επέκταση των Fanatics.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι μέσα στους 400 πιο πλούσιους ανθρώπους στην Αμερική αφού το Νοέμβριο η περιουσία του μετρήθηκε στα 10,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο κύριος αυτός λοιπόν πραγματοποίησε το πάρτι της χρονιάς στις 4 Ιουλίου, ημέρα της αναξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Εκεί όλοι οι καλεσμένοι θα έπρεπε να είναι ντυμένοι στα λευκά. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε το όνομα του γεγονότος ήταν White Party.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σπουδαία ονόματα του αθλητισμού και όχι μόνο όπως οι Κιλιάν Εμπαπέ, Ροναλντίνιο, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ. Παρών ήταν επίσης ο θρύλος του NFL, Τομ Μπρέιντι και ο άσος των 76ers, Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Ρούμπιν προσέλαβε μια ομάδα ιατρικού προσωπικού φέτος μετά από αρκετά περιστατικά που συνέβησαν στις δύο τελευταίες διοργανώσεις. Ο ίδιος μάλιστα κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής κείμενο αστειευόμενος:

«Δεν χρειαζόμασταν την ιατρική σκηνή φέτος, κανένας σοβαρός τραυματισμός lol. Μπορεί να χρειαστεί ένας ολόκληρος χρόνος για να αναρρώσει το συκώτι μου... απίστευτη βραδιά με απίστευτους ανθρώπους»!

Το ποστάρισμα του Κιλιάν Εμπαπέ και το σχόλιο περί Ρεάλ Μαδρίτης

Την ώρα που όλοι στο ποδόσφαιρο ασχολούνται με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, ο Γάλλος σούπερ σταρ παρευρέθηκε και αυτός στο White Party. Μάλιστα ο Εμπαπέ φωτογραφήθηκε με τον ράπερ Τζέι-Ζ και πόσταρε στη φωτογραφία με μια λευκή καρδιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κορυφαίο σχόλιο ήταν πιθανότατα αυτό του Ισπανού μουσικού, Dj Mario, ο οποίος ανέφερε: «Λευκή καρδιά. Καλωσόρισες στη Μαδρίτη».