Oι Μπακς είναι έτοιμοι να αρπάξουν τον Τζάι Κρόουντερ των Σανς (vid)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζάι Κρόουντερ / photo by Jonathan Daniel / Getty Images / Ideal Images

Oι Μπακς είναι έτοιμοι να αρπάξουν τον Τζάι Κρόουντερ των Σανς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:00 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 31.01.2023

Το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή του 32χρονου φόργουορντ - Δίνουν Νουόρα, Ιμπάκα και Τζορτζ Χιλ.

Οι Σανς προσπαθούν εδώ και καιρό να ανταλλάξουν τον Τζάι Κρόουντεν, ο οποίος δεν θέλει να τους βλέπει ούτε... ζωγραφιστούς από τη μέρα που του είπαν ότι τη θέση του στην πεντάδα θα πάρει ο νεαρός Κάμερον Τζόνσον. 

Ο 32χρονος φόργουορντ με τα αμυντικά χαρίσματα και το αξιόπιστο μακρινό σουτ δεν έχει μπει ούτε στιγμή στο rotation του Φοίνιξ, δεν έχει κανένα παιχνίδι στα πόδια του, αλλά πολλές ομάδες τον έχουν πολιορκήσει. Το Μιλγουόκι είχε ενδιαφερθεί εξ αρχής και τώρα βρίσκεται λίγο πριν ολοκληρώσει το deal.

Προσφέρει στην ομάδα από την Αριζόνα τον Τζόρνταν Νουάρα και τους βετεράνους Σερζ Ιμπάκα και Τζορτζ Χιλ. Με αυτούς συν ένα ή δύο μελλοντικά draft picks δεύτερου γύρου η οριστική συμφωνία δύσκολα θα χαλάσει. 

Ο Κρόουντερ είναι ένας παίκτης που με τις ομάδες του (το Φοίνιξ, τη Βοστώνη και το Μαϊάμι) έχει μονομαχίσει πολύ απέναντι στον Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, κάποιες φορές τον ταλαιπώρησε αρκετά με την άμυνά του, μέχρι που τσακώθηκαν κιόλας σε έναν αγώνα. 

Επιπλέον, ο Κρόντερ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του που αξίζει 10,2 εκατομμύρια δολάρια και αυτή η συνθήκη βολεύει και το λογιστήριο των Ελαφιών που το καλοκαίρι θα ελαφρύνουν το salary cap τους.