Το Μιλγουόκι εστιάζει στον Έρικ Γκόρντον των Ρόκετς
i

Έρικ Γκόρντον, Ροκετς / printscreen

Το Μιλγουόκι εστιάζει στον Έρικ Γκόρντον των Ρόκετς

Γιώργος Γαβριλάκης 01:51 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 02:11 - 22.01.2023

Οι Μπακς προσπαθούν να πείσουν την ομάδα του Χιούστον να τους δώσουν τον βετεράνο σουτέρ με αντάλλαγμα ένα ή δύο μελλοντικό ντραφτ πρώτου γύρου.

Ο βασικός προβληματισμός των Μπακς, αυτή τη στιγμή, είναι το γόνατο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο δύο φορές MVP του πρωταθλήματος έχει χάσει τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της ομάδας, πάμε για το πέμπτο κόντρα στους Καβαλίερς και μόνο αυτό αρκεί για να τους βάλει σε συνθήκη άγχους. 

Επιπλέον υπάρχει και η μόνιμη απουσία του Κρις Μίντλετον, ο οποίος έχει αγωνιστεί φέτος μόνο σε επτά ματς. Αυτά τα δύο θέματα, αλλά και ο ανταγωνισμός στην Ανατολική περιφέρεια έχει κάνει τα Ελάφια πιο ανήσυχα και πιο ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι. 

Το buzzer beater τρίποντο του Κάρι πίσω από το κέντρο που έγραψε ιστορία (vid)
NBA

08:40 - 20.01.2023

Το buzzer beater τρίποντο του Κάρι πίσω από το κέντρο που έγραψε ιστορία (vid)

Ο Στεφ Κάρι έβαλε ένα ακόμα τρίποντο πίσω από το κέντρο, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς. Ήταν η 8η φορά στην καριέρα του που κατάφερε κάτι τέτοιο και ισοφάρισε τον Τζαμάλ Κρόφορντ. Σύντομα θα προσπεράσει...

Μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου υπάρχει διορία για ανταλλαγές και το Μιλγουόκι κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς τον Έρικ Γκόρντον. 

Ο 34χρονος γκαρντ με τους 12,2 πόντους μέσο όρο, παραχωρείται από τους Χιούστον Ρόκετς. Μάλιστα, επειδή ο Γκόρντον βαδίζει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του (το καλοκαίρι μένει ελεύθερος) δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μεγάλες απαιτήσεις. 

Το Μιλγουόκι θεωρεί πως μπορεί να τον κάνει δικό του απλώς προσφέροντας ένα μελλοντικό ντραφτ πικ δεύτερου γύρου και η αλήθεια είναι ότι έχουν πολλές πιθανότητες να αποσπάσουν θετική απάντηση από τους Τεξανούς. Πάντως, αν αυξήσουν τις απαιτήσεις πέραν του ενός ή δύο μελλοντικών επιλογών (πάντα δεύτερου γύρου) τότε οι Μπακς δεν πρόκειται να θυσιάσουν κανένα παίκτη από το rotation για τον βετεράνο σουτέρ. Ούτε τον Γκρέισον Άλεν, ούτε τον Πατ Κόναγκτον. 

Tags: