NBA Preseason: Επίδειξη ισχύος από τους Σανς

NBA Preseason: Επίδειξη ισχύος από τους Σανς

Χρήστος Τσάλτας 09:35 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 17.10.2023

Οι Φοίνιξ Σανς, με την τριάδα Ντουράντ-Μπούκερ-Μπιλ να αγωνίζεται κανονικά σε ακόμα ένα παιχνίδι κατάφερε να φτάσει στη νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, την ώρα που Ρόκετς και Σίξερς έφτασαν σε εκτός έδρας νίκες, απέναντι σε Σπερς και Νετς, αντίστοιχα.

Οι ομάδες του ΝΒΑ βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας, στην παρούσα φάση, όμως ήδη έχουν φροντίσει να δείξουν πως όσο περνάει ο καιρός ανεβάζουν όλο και περισσότερο... στροφές ενόψει των αγώνων της regular season.

Ιδίως στην περίπτωση των Φοίνιξ Σανς, η συνθήκη αυτή ισχύει ακόμα περισσότερο. Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ αντιμετώπισε τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έχοντας τους Big-3 (Ντουράντ, Μπούκερ, Μπιλ) σε πλήρη σύνθεση και κατάφερε να φτάσει στη νίκη, δείχνοντας αρκετές σκηνές από τα... προσεχώς. Κι αυτό γιατί έφτασε στη νίκη με 117-106, σε ένα παιχνίδι πυυ η ομάδα της Αριζόαν ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια.

Ο KD μέτρησε 19 πόντους, 6/19 σουτ και 4 ασίστ, με τον Μπούκερ να προσθέτει κι αυτός με τη σειρά του 19 πόντους και 4 ασίστ, την ώρα που ο Μπράντλεϊ Μπιλ μέτρησε 11 πόντους και 2 ασίστ στα 18 λεπτά που αγωνίστηκε, παίρνοντας 7 σουτ. Σημαντική και η παρουσία του Γκρέισον Άλεν με 13 πόντους και 5/9 σουτ.

Οι Μπλέιζερς από την άλλη παρατάχθηκαν με απουσίες (εκτός οι Έιτον, Σάιμονς, Γκραντ, Ουίλιαμς) και είχαν για πρώτο σκόρερ τον Σίντον Σαρπ με 19 πόντους και 4 ριμπάουντ, με τον Σκάιλαρ Μέις να έρχεται από τον πάγκο και να προσθέτειθ 18 πόντους και 4 ασίστ. Ο Σκουτ Χέντερσον στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε μέτρησε 8 πόντους με 3/11 σουτ και 5 ασίστ.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η νίκη των Φιλαδέλφεια 76ερς, μέσα στο Μπρούκλιν, απέναντι στους Νετς, σε μια αναμέτρηση που ο Κέλι Ούμπρε τζούνιορ έδωσε πολλές λύσεις με 21 πόντους. Νίκη και για τους Χιούστον Ρόκετς, που επικράτησαν των Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Βίκτορ Ουεμπανιαμά.

Νίκη στις λεπτομέρειες και για τους Ιντιάνα Πέισερς, απέναντι στους Ατλάντα Χοκς, ενώ κανένα πρόβλημα δεν είχαν Γιούτα Τζαζ και Κλίβελαντ Καβαλίερς, απέναντι σε Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς και Μακάμπι Ρα'Νάανα, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο ΝΒΑ:

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Μακάμπι Ρα'Νάανα 120-89

Ιντιάνα Πέισερς - Ατλάντα Χοκς 116-112

Μπρούκλιν Νετς - Φιλαδέλφεια 76ερς 119-127

Σαν Αντόνιο Σπερς - Χιούστον Ρόκετς 89-99

Γιούτα Τζαζ - Μιου Ζίλαντ Μπρέικερς 114-94

Φοίνιξ Σανς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 117-106