To show του Αντετοκούνμπο στην Ουάσινγκτον και η 35η «τριπλή» βραδιά της καριέρας του (vid)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο/ © Twitter @giannisantetokounmpo

To show του Αντετοκούνμπο στην Ουάσινγκτον και η 35η «τριπλή» βραδιά της καριέρας του (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ στη νίκη των Μπακς στην Ουάσινγκτον και με αυτή του την επίδοση οδήγησε το Μιλγουόκι ένα βήμα πριν την κατάκτηση της πρωτιάς. Δείτε τις πιο λαμπερές στιγμές του αγώνα σε... σκηνοθεσία Greek Freak!

Τον ρυθμό του δεν τον χάνει ποτέ. Γι' αυτό άλλωστε στους αγώνες του πάντοτε υπάρχει ένα, δύο ή και περισσότερα στατιστικά στοιχεία που θα εντυπωσιάσουν. Αυτή τη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε... τρία: 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, στο έκτο triple double της σεζόν και το 35ο της καριέρας του. 

Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς δεν μπορούσαν να αντισταθούν στο μεγαλείο του Greek Freak και των συμπαικτών του και απλώς παρακολούθησαν από κοντά μία παράσταση που ολοκληρώθηκε με μία σχετική άνεση για το Μιλγουόκι και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Ο Αντετοκούνμπο προσπαθεί να μεγιστοποιήσει το κέρδος των Μπακς στην κανονική διάρκεια της σεζόν, που πλέον χρειάζονται άλλη μία νίκη στα ματς που απομένουν (εντός έδρας με τους Σικάγο Μπουλς και του Μέμφις Γκρίζλις και εκτός με τους Τορόντο Ράπτορς) για να κατακτηθεί μαθηματικά η πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης του ΝΒΑ.