Τα highlights από την σπουδαία εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στην 21η νίκη των Μπακς
i

@ photo by Stace Revere / Getty Images / Ideal Images

Τα highlights από την σπουδαία εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στην 21η νίκη των Μπακς

Στην έκτη διαδοχική νίκη των Μπακς και στην 21η σε σύνολο 28 αγώνων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα ακόμα εντυπωσιακό double double και οι Ορλάντο Μάτζικ ήταν τα... θύματα. Είχε 37 πόντους, 10 ριμπάουντ και εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα στις ελεύθερες βολές, οδηγόντας τα Ελάφια στην οριακή επικράτηση.

Από τα 28 παιχνίδια των Μιλγουόκι Μπακς στην τρέχουσα κανονική διάρκεια της regular season του NBA τα Ελάφια έχουν νικήσει στα 21. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αγωνιστεί στα 26 από αυτά και κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ, τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/12) έβαλε για δέκατη φορά πάνω από 35 πόντους

Συγκεκριμένα σταμάτησε στους 37 μέχρι τη νίκη με 118-114 και θα είχε βάλει πολύ περισσότερους αν ήταν εύστοχος στις προσπάθειες σύμφωνα με τους μέσους όρους του. Διότι, ήταν πιο άστοχος απ' ότι συνήθως στα εντός πεδιάς (είχε 11/25), αλλά ήταν απίστευτα αποτελεσματικός από την γραμμή των ελευθέρων βολών! 

Πήγε με μεγάλη συχνότητα εκεί, αφού... σταματιώταν μόνο με φάουλ και έβαλε 15 σε σύνολο 19 προσπαθειών και βρήκε το στόχο σε όλες τις κρίσημες στο τέλος που κρίθηκαν τα πάντα. 

Ο Σακίλ Ο'Νιλ υποκλίνεται στον Στέφεν Κάρι: «Ήρθε η ώρα να μπει στη συζήτηση για τον GOAT - Από εμένα είναι ανώτερος» (vid)
NBA

15:46 - 20.12.2023

Ο Σακίλ Ο'Νιλ υποκλίνεται στον Στέφεν Κάρι: «Ήρθε η ώρα να μπει στη συζήτηση για τον GOAT - Από εμένα είναι ανώτερος» (vid)

Αφού πρώτα τον είδε να διαλύει τα αμυντικά συστήματα των Μπόστον Σέλτικς, λίγο αργότερα ο Σακίλ Ο'Νιλ αναρωτήθηκε σκεπτόμενος στον Στέφεν Κάρι: «Μήπως πλέον θα πρέπει να υπολογίζεται ως ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών;»

Φυσικά, δεν ξέχασε να προσφέρει και τα κλασσικά του στιγμιότυπα. Καρφώματα και όμορφες φάσεις στον αιφνιδιασμό και στο βίντεο που ακολουθεί καλύπτονται όλα τα... γούστα! 

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!