Ο Σακίλ Ο'Νιλ υποκλίνεται στον Στέφεν Κάρι: «Ήρθε η ώρα να μπει στη συζήτηση για τον GOAT - Από εμένα είναι ανώτερος» (vid)

Ο Σακίλ Ο'Νιλ υποκλίνεται στον Στέφεν Κάρι: «Ήρθε η ώρα να μπει στη συζήτηση για τον GOAT - Από εμένα είναι ανώτερος» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:46 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 20.12.2023

Αφού πρώτα τον είδε να διαλύει τα αμυντικά συστήματα των Μπόστον Σέλτικς, λίγο αργότερα ο Σακίλ Ο'Νιλ αναρωτήθηκε σκεπτόμενος στον Στέφεν Κάρι: «Μήπως πλέον θα πρέπει να υπολογίζεται ως ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών;»

To ότι είναι ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όλοι το επιβεβαιώνουν, αλλά το... υπογράφουν και οι αριθμοί. Άλλωστε, ο Στέφεν Κάρι είναι ο μόνος που έχει ευστοχήσει σε περισσότερα από 3.500 τρίποντα στην καριέρα του. Έχει βάλει 11 περισσότερα από αυτό το... αξεπέραστο όριο και στα 35 του χρόνια συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό. 

Για τον Σακίλ Ο'Νιλ το ερώτημα είναι αν ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και αν μπορεί ή πρέπει να μπει στη συζήτηση για τον GOAT. Δηλαδή, για τον κορυφαίο ΝΒΑer της ιστορίας. Εκεί που επικρατεί η πλειοψηφία της... κυβέρνησης Μάικλ Τζόρνταν και η αντιπολίτευση του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Σύμφωνα με τον θρυλικό σέντερ και πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο πλευρό του Κόμπε Μπράιαντ και με τους Μαϊάμι Χιτ σε συνεργασία με τον Ντουέιν Ουέιντ, ο Στέφεν Κάρι έχει θέση σε αυτή την συζήτηση, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, αλλά στην πραγματικότητα απευθυνόταν προς το ευρύ κοινό ως ένα ερώτημα προς τους φιλάθλους. Βέβαια έριξε... σπόρους με αυτή του την τοποθέτηση και «φύτρωσαν» πολλές απόψεις και πολλά σχόλια. 

Τα highlights από τη βραδιά που ο Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας στις ασίστ και μία πάσα έπος που... χάθηκε η μπάλα (vids)
NBA

08:55 - 20.12.2023

Τα highlights από τη βραδιά που ο Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας στις ασίστ και μία πάσα έπος που... χάθηκε η μπάλα (vids)

Κόντρα στους Σπερς ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έγραψε... ιστορία, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από triple double έκανε και ρεκόρ καριέρας στις ασίστ. Μάλιστα, η μία από τις 16 τελικές του πάσες έμοιαζε με ποίημα!

Τη μέρα που ο Στέφεν Κάρι διέλυσε τους Μπόστον Σέλτικς πάντως, βρέθηκε συνολικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ο Σακίλ Ο'Νιλ τον τοποθέτησε ακόμα πιο ψηλά όταν άνοιξε το στόμα του κατά τη διάρκεια της εκπομπής Inside the NBA και είπε: «Αναρωτιέμαι αν ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε να τον βάζουμε στην κουβέντα για τον κορυφαίο όλων των εποχών (GOAT). Έπαιζα 20 χρόνια μπάσκετ, ποτέ δεν είδα κάποιον σαν εκείνον» και με περίσσιο αλτρουισμό παραδέχθηκε πως «σε σχέση με εμένα τον βάζω πιο ψηλά. Είναι ανώτερος»!