Τα highlights από τη βραδιά που ο Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας στις ασίστ και μία πάσα έπος που... χάθηκε η μπάλα (vids)
i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Τα highlights από τη βραδιά που ο Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας στις ασίστ και μία πάσα έπος που... χάθηκε η μπάλα (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:55 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 20.12.2023

Κόντρα στους Σπερς ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έγραψε... ιστορία, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από triple double έκανε και ρεκόρ καριέρας στις ασίστ. Μάλιστα, η μία από τις 16 τελικές του πάσες έμοιαζε με ποίημα!

Οι 11 πόντοι του δεν ήταν καθόλου εντυπωσιακοί. Τα 14 ριμπάουντ ήταν πολλά, αλλά έχει ξαναπάρει τόσα και περισσότερα κάμποσες φορές στο ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως, τη μέρα που ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ξεπέρασε του 20.000 πόντους στο ΝΒΑ, του... έκλεψε μεγάλο μέρος της λάμψης του. Διότι, με τη σειρά του έκανε το δεύτερο triple double της σεζόν και έκανε 16 ασίστ. Τις περισσότερες της καριέρας του

Οι Σπερς δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους Μιλγουόκι Μπακς, που νίκησαν για 14ο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την παρέα του πλέον στοχεύουν στην πρωτιά της περιφέρειας. Προς το παρόν, με ρεκόρ 20-7, βρίσκονται πίσω μόνο από τους Μπόστον Σέλτικς (20-6), αλλά ο Greek Freak δείχνει αγριεμένος. Άλλωστε, δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από το ρεκόρ καριέρας του με τους 64 πόντους και πλέον πρόσθεσε ένα ακόμα career high στο βιογραφικό του.  

O Τζα Μοράντ επέστρεψε με νικητήριο buzzer beater και οι Γκρίζλις έκαναν τρομερή ανατροπή στην Νέα Ορλεάνη (vids)
NBA

08:34 - 20.12.2023

O Τζα Μοράντ επέστρεψε με νικητήριο buzzer beater και οι Γκρίζλις έκαναν τρομερή ανατροπή στην Νέα Ορλεάνη (vids)

Η τιμωρία των 25 αγώνων ολοκληρώθηκε και τη βραδιά που ο Τζα Μοράντ πάτησε και πάλι το παρκέ έβαλε 34 πόντους σε 35 λεπτά, το νικητήριο καλάθι στην εκπνοή και οι Μέμφις Γκρίζλις αν και έχαναν με 24 πόντους πήραν την εκτός έδρας νίκη (115-113) επί των Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Ανάμεσα στις 16 τελικές πάσες του 29χρονου Ελληνονιγηριανού σούπερ σταρ μία εξ αυτών έμοιαζε με έργο τέχνης! Κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, όταν τρεις παίκτες των Σαν Αντόνιο Σπερς τον στρίμωξαν, αυτός όμως βρήκε τον τρόπο να δώσει τη μπάλα στον Μπόμπι Πόρτις, αφού πρώτα την... πέρασε πίσω από την πλάτη του Ζακ Κόλινς. 

Sportal Euroleague Show με Μονακό - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!