Ο Μάιλς Μπρίτζες των Χόρνετς δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Τορόντο λόγω ποινικού μητρώου (vid)
i

© photo by Jacob Kupferman / Getty Images / Ideal Images

Ο Μάιλς Μπρίτζες των Χόρνετς δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Τορόντο λόγω ποινικού μητρώου (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:36 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 19.12.2023

Προσφάτως από τύχη γλύτωσε της φυλακής τα σίδερα, είναι ελεύθερος με αναστολή, η τιμωρία του στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε και ο Μάιλς Μπρίτζες αγωνίζεται με τους Χόρνετς. Μόνο που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Τορόντο για το ματς με τους Ράπτορς, επειδή στον Καναδά δεν είναι... ευπρόσδεκτος!

Στο δικαστήριο δεν αρνήθηκε πως χτύπησε τη σύντροφό του και μάνα των δύο παιδιών του. Προσπάθησε μόνο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Βρέθηκε ένα βήμα πριν την άμεση καταδίκη, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος με τριετή αναστολή και δεκαετή περιοριστικά μέτρα. Δεν μπορεί να δει την τέως πλέον σύζυγό του, ούτε καν να την πλησιάσει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά του -καθώς ήταν βίαιος και απέναντί τους

Ο ίδιος είναι άγνωστο αν έχει συμμορφωθεί, άσχετα με τις... συγγνώμες που ζήτησε, καθώς ο ανέντιμος πρότερος βίος του είναι έντονος. Πάντως, στο ΝΒΑ το ταλέντο του ξεχωρίζει από τη στιγμή που επέστρεψε από την τιμωρία με αποκλεισμό για 25 αγώνες και είναι εκ των πρωταγωνιστών μίας ομάδας βέβαια, των Σάρλοτ Χόρνετς, που αποτελούν ένα από τα χειρότερα σύνολα στο πρωτάθλημα. Αν δεν ήταν οι τραγικοί Ντιτρόιτ Πίστονς, τότε ίσως οι Σφήκες (μαζί με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς) να... πάλευαν για την τελευταία θέση της ανατολικής περιφέρειας. 

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των Χόρνετς, ήταν στο Τορόντο, εκεί όπου έχασαν από τους Ράπτορς, αγωνιζόμενη χωρίς τον τραυματία σούπερ σταρ τους, ΛαΜέλο Μπολ, τους επίσης τραυματίες, Γκόρντον Χέιγουορντ και Μαρκ Ουίλιαμς, αλλά και χωρίς τον Μάιλς Μπρίντζες

Άνετη νίκη του Σακραμέντο - Σούπερ Βεζένκοφ με ρεκόρ σε περιορισμένο χρόνο (vids)
NBA

08:04 - 19.12.2023

Άνετη νίκη του Σακραμέντο - Σούπερ Βεζένκοφ με ρεκόρ σε περιορισμένο χρόνο (vids)

Οι Σακραμέντο Κινγκς χωρίς να δυσκολευτούν νίκησαν με 143-131 τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. O Ντομάντας Σαμπόνις έκανε triple double με 28 πόντους, ο ΝτιΆρον Φοξ έβαλε 30, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ σε 11'46'' έκανε σημαντική δουλειά στην επίθεση (8 πόντοι) και πήρε τα περισσότερα ριμπάουντ της ΝΒΑ καριέρας του (7).

Βέβαια, ο 26χρονος φόργουορντ με τους 19,6 πόντους και 7,2 ριμπάουντ έκανε την προσπάθειά του. Ήταν στην αποστολή, αλλά μία ώρα πριν την αναχώρηση... κόπηκε. Αργότερα έγινε γνωστός ο λόγος και αυτός αφορά το γεγονός ότι το ποινικό του μητρώο είναι τόσο διανθισμένο που ο Καναδάς δεν ήθελε να του επιτρέψει να μπει εντός των συνόρων του. Δεν εκδόθηκε η απαραίτητη βίζα, ακόμα και η ολιγοήμερη που φορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και γύρισε πίσω στο σπίτι του στην Σάρλοτ.