Με... κατάμαυρο ποινικό μητρώο ο Μάιλς Μπρίτζες των Χόρνετς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του

Με... κατάμαυρο ποινικό μητρώο ο Μάιλς Μπρίτζες των Χόρνετς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του

Γιώργος Γαβριλάκης 15:56 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 17.11.2023

Ο Μάιλς Μπρίτζες από τις εμφανίσεις επιπέδου All-Star κατέληξε στο κρατητήριο, αφού πρώτα επιτέθηκε στη σύζυγό του. Καταδικάστηκε, αργότερα παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά πλέον η τιμωρία αποκλεισμού για 30 παιχνίδια ολοκληρώθηκε και οι Σάρλοτ Χόρνετς έχουν αποφασίσει άμεσα να του δώσουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του για φέτος, τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/11) κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για τους αντιπάλους είναι επικίνδυνος λόγω του ταλέντο του στο μπάσκετ. Μόνο που επικίνδυνος είναι και για την οικογένειά του. Ο Μάιλς Μπρίτζες, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε μία παρουσία στο επίπεδο του All-Star -αν και τελικά δεν ήταν επίλεκτος- με 20,2 πόντους και 7 ριμπάουντ μέσο όρο, δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν στο παρκέ, αλλά στο δικαστήριο. 

Ένας διαπληκτισμός με την σύντροφό του Μισέλ Τζόνσον έβγαλε στην επιφάνεια τον... σκοτεινό του χαρακτήρα που κουβαλάει από τα παιδικά του χρόνια, μεγαλώνοντας στην πιο επικίνδυνη περιοχή ολόκληρης της χώρας. Το Φλιντ του Μίτσιγκαν. Το θέμα είναι ότι χτύπησε τη γυναίκα του, εκείνη κατέληξε στο νοσοκομείο και αυτός στο κρατητήριο. Πλήρωσε βέβαια, όσα προέβλεπε η εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος και ακολούθως πήγε στο δικαστήριο. Καταδικάστηκε με ανασταλτικού χαρακτήρα ποινή και του επιβλήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα τα οποία όμως, «καταπάτησε». 

Κι ενώ στο μεσοδιάστημα είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά του και είπε πως δεν πρόκειται να ξαναδεί κανείς το κακό πρόσωπό του, δεν το εννοούσε. Λίγες εβδομάδες αργότερα η Μισέλ Τζόνσον κατήγγειλε νέα επίθεση από τον ΝΒΑer και μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν πως την ώρα που ήταν στο αμάξι με το παιδί της (και παιδί του Μπρίτζες) τους πέταξε αντικείμενα και συγκεκριμένα μπάλες του μπιλιάρδου! Κι ενώ όλοι απόρρησαν και εκνευρίστηκαν με τη συμπεριφορά του, η τιμωρία αποκλεισμού 30 αγώνων που ξεκίνησε πέρσι, τώρα ολοκληρώνεται και τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/11) είναι διαθέσιμος για να κάνει το ντεμπούτο του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

O παγκόσμιος πρωταθλητής Ντάνιελ Τάις «κόπηκε» από τους Πέισερς, αλλά έχει βρει ήδη την επόμενη ομάδα του
NBA

12:30 - 17.11.2023

O παγκόσμιος πρωταθλητής Ντάνιελ Τάις «κόπηκε» από τους Πέισερς, αλλά έχει βρει ήδη την επόμενη ομάδα του

Ο Ντάνιελ Τάις παίζει στο ΝΒΑ από το 2017 και θα συνεχίσει να το κάνει παρά το γεγονός ότι οι Ιντιάνα Πέισερς τον αποδέσμευσαν από την ομάδα του. Ο 31χρονος Γερμανός σέντερ έχει ήδη συμφωνήσει με τους Λ.Α. Κλίπερς και όσοι θεώρησαν πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ευρώπη, θα πρέπει να περιμένουν.

Μάλιστα, οι Σάρλοτ Χόρνετς, που αγωνιστικά υποφέρουν, έχουν αποφασίσει όχι μόνο να τον βάλουν να παίξει άμεσα, ακόμα και στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στους Μιλγουόκι Μπας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά σκοπεύουν να του δώσουν ρόλο πρωταγωνιστή. Όμοιο με αυτόν που είχε πριν τους εκθέσει ανεπανόρθωτα με τη συμπεριφορά του και κυρίως πριν τραυματίσει σωματικά τη γυναίκα του και ψυχικά το παιδί του.