Μεγάλο μυστήριο με το ατύχημα του Κέλι Ουμπρε - Η αστυνομία ψάχνει στοιχεία, αλλά δεν βρίσκει! (vid)

Μεγάλο μυστήριο με το ατύχημα του Κέλι Ουμπρε - Η αστυνομία ψάχνει στοιχεία, αλλά δεν βρίσκει! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:08 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 16.11.2023

Μέχρι τώρα η ενημέρωση ανέφερε πως ο Κέλι Ούμπρε των Φιλαδέλφεια 76ερς χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ περπατούσε στο κέντρο της πόλης. Πήγε στο νοσοκομείο, η διάγνωση αφορούσε κάταγμα στα πλευρά και πήρε εξιτήριο για να αναρρώσει κατ' οίκον. Μόνο που τώρα η αστυνομία ψάχνει στοιχεία, μιας και ο οδηγός φέρεται να εγκατέλειψε το θύμα και το πρόβλημα είναι το εξής: Στο μέρος και την ώρα που κατέθεσε ο NBAer, δεν συνέβη κανένα περιστατικό και δεν υπάρχει κανένα βίντεο που να επιβεβαιώνει το συμβάν.

Πριν από μερικές μέρες, ο Κέλι Ούμπρε των Φιλαδέλφεια Σίξερς βρέθηκε στο νοσοκομείο, αφού πρώτα -όπως επιβεβαίωναν πολλές και αξιόπιστες πηγές του αμερικάνικου Τύπου- είχε χτυπηθεί όντας πεζός από διερχόμενο όχημα στο κέντρο της πόλης. Και μάλιστα, ο οδηγός τον είχε εγκαταλείψει. 

Ο 27χρονος φόργουορντ, έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά, ένα πρόβλημα στο ισχίο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σημαντικό διάστημα, που ακόμα βέβαια δεν έχει καθοριστεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας του. Το θέμα είναι πως η αστυνομία έχει ξεκινήσει να ερευνά την υπόθεση, κυρίως για να εντοπίσει τον θύτη. 

Ο Ούμπρε κατέθεσε τα στοιχεία που η αρμόδια αρχή είχε ζητήσει, ώστε να συνδέσει τα κομμάτια του... παζλ, αλλά το πρόβλημα είναι πως στο μέρος που ο αθλητής ενημέρωσε πως χτυπήθηκε (στην διασταύρωση της 15ης λεωφόρου με την οδό Σπρους) κανένα περιστατικό δεν έλαβε χώρα την χρονική στιγμή που περιγράφει ο ΝΒΑer. Έγινε έλεγχος σε όλες τις κάμερες της περιοχής και δεν επιβεβαιώνεται κάποιο ατύχημα, γεγονός που οδηγεί την έρευνα σε αδιέξοδο. 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η δυσνόητη κατάσταση είναι πιθανό να έχει προκύψει για δύο λόγους και έναν... τρίτο λιγότερο πιθανό. Ο πρώτος έχει να κάνει με το ενδεχόμενο ο Ούμπρε την ώρα που κατέθετε να ήταν υπό την επήρεια ισχυρών παυσίπονων, ως εκ τούτου να μην είχε πλήρη συνείδιση και να μπέρδεψε το μέρος ή την ώρα. 

Το δεύτερο πιθανό σενάριο αναφέρει πως επειδή δεν γνωρίζει καλά την περιοχή, δεν κατάλαβε ακριβώς που βρισκόταν. Βλέπετε, βρίσκεται λίγο καιρό στην πόλη (από τον Σεπτέμβρη) και δεν είναι ακόμα γνώστης του κέντρου της Φιλαδέλφεια, ενώ η τρίτη περίπτωση (που είναι και η πιο... αδύναμη) αφορά την πιθανότητα να είπε κάποιο ψέμα. 

Ακούστηκε η... καμπάνα: Ο Ντρειμοντ Γκριν τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγώνων για τη βία που άσκησε στον Γκομπέρ (vid)
NBA

11:15 - 16.11.2023

Ακούστηκε η... καμπάνα: Ο Ντρειμοντ Γκριν τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγώνων για τη βία που άσκησε στον Γκομπέρ (vid)

Λίγες ώρες μετά την ανεκδιήγητη απόφαση του Ντρέιμοντ Γκριν να κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ρούντι Γκομπέρ και να τον σέρνει στο παρκέ του Chase Center, ο βετεράνος φόργουορντ ενημερώθηκε για την ποινή του. Δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα πέντε ματς των Ουόριορς κάτι που θα του στοιχίσει σχεδόν 800.000 δολάρια. Στο σύνολο της καριέρα του ο Γκριν λόγω της συμπεριφοράς του έχει «χρεωθεί» με σχεδόν 2,5 εκατομμύρια δολάρια!

Πάντως, ο Κέλι Ούμπρε έχει όντως τραυματιστεί σε σημαντικό βαθμό στα πλευρά, ενώ τώρα αναζητούνται οι αυτόπτες μάρτυρες που θα επιβεβαιώσουν ότι χτυπήθηκε από ένα ασημί αυτοκίνητο που εκτός των άλλων δεν σταμάτησε για να τον βοηθήσει. Ο πόνος του και ο τραυματισμός του είναι δεδομένος και επιβεβαιώνεται από ένα νέο βίντερο που δημοσιοποιήθηκε και που δείχνει τον αθλητή να περπατάει χωλαίνοντας και να μπαίνει στο διαμέρισμά του, λίγη ώρα μετά το ατύχημα. 

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο βίντεο ακούγεται πως ενημερώνει την σύντροφό του Σαϊλίν, πως τον χτύπησε αυτοκίνητο, ενώ μαζί του κουβαλάει και ένα ποδήλατο τύπου BMX. Τώρα, τι έκανε με ένα τέτοιο δίτροχο ένας μπασκετμπολίστας με μπόι στα δύο μέτρα είναι απορίας άξιο, αλλά δευτερευούσης σημασίας αυτή τη στιγμή...