Σαρωτικοί οι Μπακς στο Τορόντο χωρίς τον Αντετοκούνμπο - Ο Λίλαρντ και o Μπίσλεϊ «καθάρισαν» τους Ράπτορς (vids)

Σαρωτικοί οι Μπακς στο Τορόντο χωρίς τον Αντετοκούνμπο - Ο Λίλαρντ και o Μπίσλεϊ «καθάρισαν» τους Ράπτορς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:51 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 07:57 - 16.11.2023

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Μπακς έχασαν στο Τορόντο. Τουναντίον! Με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να βάζει 37 πόντους και τον Μαλίκ Μπίσλεϊ άλλους 30 το Μιλγουόκι επικράτησε με 128-112 και πήρε την έβδομη νίκη του σε 11 αγώνες.

Υπάρχει... ζωή στο Μιλγουόκι, ακόμα και τις μέρες που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Βέβαια, υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν προβλέπεται να είναι πολλές αυτές οι μέρες. 

Στο Τορόντο πάντως, ο Greek Freak ταξίδεψε, αλλά για να παρακολουθήσει το παιχνίδι των Μπακς εξ αποστάσεως. Μία ενόχληση στη γάμπα, τον άφησε εκτός αγώνα για προληπτικούς λόγους, αλλά ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μετά από μερικές... μετριοπαθείς εμφανίσεις θύμισε σε όλους όσους αμφέβαλαν για το αν είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά (αν υπήρξαν τέτοιοι) πως έκαναν λάθος. Έβαλε 37 πόντους, μοίρασε 13 ασίστ και καθοδήγησε τα Ελάφια μέχρι την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Ράπτορς με σκορ 128-112

Ο λόγος βέβαια, που το Μιλγουόκι είχε εξαιρετική παραγωγή πόντων στην επίθεση ήταν ο Μαλίκ Μπίσλεϊ, ο οποίος μπορεί να έχει επικριθεί για τις αμυντικές του αδυναμίες και την έλλειψη προσύλωσης όταν οι αντίπαλοι έχουν την μπάλα, αλλά όταν την παίρνει στα χέρια του και είναι η βραδιά του μπορεί να γίνει ασταμάτητος. Και αυτός έγινε στον Καναδά. Έβαλε 8 τρίποντα σε 11 προσπάθειες, είχε συνολικά 30 πόντους και μαζί με τον Λίλαρντ δημιούργησαν όλες τις συνθήκες για να πάρει η ομάδα τους την έβδομη νίκη της στο ενδέκατο παιχνίδι της σεζόν. 

Και τη δεύτερη διαδοχική μετά τη νίκη επί των Σικάγο Μπουλς, τότε που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 35 πόντους και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση. Κάτι που πρόκειται να συμβεί στο αμέσως επόμενο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς: Τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/11) στη Σάρλοτ. 

Πέραν των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών τα Ελάφια είδαν τον Μπόμπι Πόρτις να έρχεται παπό τον πάγκο και να βάζει 18 πόντους, ενώ ενεργοποιήθηκε για σημαντικό χρόνο συμμετοχής και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο μεγάλος αδελφός του Γιάννης, έμεινε στο παρκέ για 15 λεπτά και ένα δευτερόλεπτο και είχε 2 πόντους και 2 ριμπάουντ. 

Στον... αέρα το μέλλον του ΛαΒίν στους Μπουλς, στο τραπέζι ενδεχόμενη ανταλλαγή
NBA

17:28 - 15.11.2023

Στον... αέρα το μέλλον του ΛαΒίν στους Μπουλς, στο τραπέζι ενδεχόμενη ανταλλαγή

Οι Σικάγο Μπουλς έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό φέρνει εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Ζακ ΛαΒίν, με τις δύο πλευρές να εξετάζουν την πιθανότητα ενός trade.

Από την άλλη πλευρά, οι Πτερόσαυροι αγωνίστηκαν χωρίς τον Ότζι Ανουνόμπι και ο μόνος που έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης ήταν ο Σκότι Μπαρνς, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ. 

Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!