Το ποινικό μητρώο του Μάιλς Μπρίτζες μεγαλώνει: Ενδοοικογενειακή βία, παιδική κακοποίηση και φθορά ξένης περιουσίας

Μάιλς Μπρίτζες

i

© photo by Todd Kirkland / Getty Images / Ideal Images

Το ποινικό μητρώο του Μάιλς Μπρίτζες μεγαλώνει: Ενδοοικογενειακή βία, παιδική κακοποίηση και φθορά ξένης περιουσίας

Γιώργος Γαβριλάκης 10:26 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 12.10.2023

Την περασμένη σεζόν ο Μάιλς Μπρίτζες δεν εμφανίστηκε στο ΝΒΑ γιατί βρέθηκε ένα βήμα πριν την φυλακή. Τώρα, που επέστρεψε στους Σάρλοτ Χόρνετς, ο δικηγόρος του ενημερώθηκε για τρεις νέες δικαστικές κλήσεις που αφορούν σημαντικά παραπτώματα που τον βάζουν και πάλι σε τροχιά... καταδίκης.

Πέρσι το καλοκαίρι, ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, Μισέλ Τζόνσον, συνελήφθη, πήγε στο κρατητήριο, πλήρωσε εγγύηση, αφέθηκε ελεύθερος και ακολούθως ξεκίνησε μία δικαστική διαμάχη που κράτησε για μήνες. Ήταν η σεζόν που ο Μάιλς Μπρίτζες δεν εμφανίστηκε στο ΝΒΑ και πάλι καλά να λέει που δεν μπήκε φυλακή. 

Μετά απολογήθηκε, δήλωσε μετάνοια για τις πράξεις του και προσπάθησε να πείσει τους Σάρλοτ Χόρνετς (και τα κατάφερε παίρνοντας επέκταση συμβολαίου) πως μπορεί να συνεχίσει το αγωνιστικό του έργο από εκεί που το είχε... αφήσει. Η αλήθεια είναι πως ο 25χρονος φόργουορντ πριν αποκαλύψει το εγκληματικό του προφίλ, είχε κάνει μεγάλη αίσθηση στα παρκέ του ΝΒΑ είχε. Οι Σφήκες τον έκαναν πρωταγωνιστή και τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε σαν All-Star παίκτης. 

Είχε 20,2 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα και σε αυτό το επίπεδο σκόπευε να επιστρέψει όταν ολοκληρωνόταν η τιμωρία του. Διότι, στη φυλακή δεν μπήκε αλλά η ομάδα και η λίγκα του είχαν προσφέρει απλόχερα αποκλεισμό σε 30 αγώνες. Τώρα, περιμένει τα νέα μαντάτα, αφού μπορεί να ζήτησε συγγνώμη για τα προβλήματα που δημιούργησε, αλλά μάλλον δεν το εννοούσε. 

Ο δικηγόρος του Μπρίτζες πλέον κάνει υπερωρίες, διότι έφθασαν στο γραφείο του τρεις νέες δικαστικές κλήσεις με τρεις σοβαρές κατηγορίες για τον πελάτη του, που προέρχονται από πράξεις του μετά τον ξυλοδαρμό της τέως συντρόφου του. Πρόκειται για νέες κατοιγωρίες για ενδοοικογενειακή βία, κακοποίηση ανηλίκου και φθορά ξένης περιουσίας. Προς το παρόν, δεν έχουν προκύψει συγκεκριμένα στοιχεία για τις τρεις υποθέσεις παρά μόνο το γεγονός ότι προέρχονται από τον Ιανουάριο του 2023 και έπειτα. 

Δημοσιογράφος στη Φιλαδέλφεια απολύθηκε γιατί εκφράστηκε υπέρ του παλαιστινιακού λαού
NBA

14:31 - 10.10.2023

Δημοσιογράφος στη Φιλαδέλφεια απολύθηκε γιατί εκφράστηκε υπέρ του παλαιστινιακού λαού

Η PhillyVoice ένα μήνα μετά την πρόσληψη του Τζάκσον Φρανκ αποφάσισε την απόλυσή του και ο λόγος ήταν μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα που εξέφραζε την αλληλεγγύη του στην Παλαιστίνη.

Το ESPN επιβεβαίωσε τις νέες περιπέτειες του ΝΒΑer, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο WSOC της Σάρλοτ είχε αναφέρει πρώτο την είδηση, με τους Σάρλοτ Χόρνετς να είναι απογοητευμένοι με έναν άνθρωπο που αγωνιστικά υπολόγιζαν πάρα πολύ, αλλά δεν φαίνεται να έχει την τύχη που ορίζει το ταλέντο του. 

«Είμαστε ενήμεροι για τις αναφορές», είπε ο εκπρόσωπος του οργανισμού και «βρισκόμαστε στη διαδικασία συλλογής περισσότερων πληροφοριών». Όπως και να έχει, δεν αποκλείεται ο Μπρίτζες να μπει ξανά στον «πάγο», ενώ συνολικά και αυτή η σεζόν του ίσως να μην ξεκινήσει ποτέ.  

Tags: