Σοκ: Πρώην NBAer ομολόγησε τη δολοφονία 23χρονης – Το είχε σχεδιάσει με τη σύντροφό του δελεάζοντας το θύμα με ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής!

Σοκ: Πρώην NBAer ομολόγησε τη δολοφονία 23χρονης – Το είχε σχεδιάσει με τη σύντροφό του δελεάζοντας το θύμα με ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής!

Γιώργος Γαβριλάκης 15:22 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 19.12.2023

O πρώην παίκτης της θυγατρικής ομάδας των Σακραμέντο Κινγκς στην G-League, Τσανς Κομάντσε, ο οποίος είχε συλληφθεί ως ύποπτος για τον φόνο 23χρονης, σύμφωνα με ΜΜΕ των ΗΠΑ, ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε περιγράφοντας με λεπτομέρεια την εκ προμελέτης πράξη του.

Αρχικά κατηγορήθηκε για την απαγωγή της, μιας και για περίπου δύο εβδομάδες ήταν αγνοούμενη. Ο Τσανς Κομάντσε, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας των Σακραμέντο Κινγκς στην G-League, τους Στόκτον Κινγκς, ενώ παλαιότερα είχε εμφανιστεί στο ΝΒΑ για ένα ματς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, βρίσκεται ήδη στις φυλακές. Μάλιστα, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που προκύπτουν δεν πρόκειται να βγει από εκεί τις επόμενες δεκαετίες. Μπορεί και ποτέ! 

Διότι, από τις αρχικές κατηγορίες για απαγωγή, ακολούθησε ο εντοπισμός του άψυχου σώματος της 23χρονης Μαρέινα Ρότζερς, ενώ λίγες ώρες μετά και βάσει αμερικάνικων δημοσιευμάτων ο 27χρονος αθλητής ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε μαζί με την 19χρονη φίλη του και γνωστή του θύματος, Σακάρι Χάρντεν. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, στην κατάθεση του Κομάντσε υπάρχουν και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός φόνου που φαίνεται πως έγινε εκ προμελέτης. Και αυτό γιατί οι δύο κατηγορούμενοι σχεδίαζαν καιρό τώρα το έγκλημα, ως... αρρωστημένη απάντηση ενός εκβιασμού του θύματος προς την Χάρντεν. 

Πιο αναλυτικά, στην ομολογία του ο τέως σέντερ των Κινγκς, αναφέρει πως η Μαρέινα Ρότζερς απαιτούσε ένα χρηματικό ποσό ή ένα ακριβό αντικείμενο και κατηγορούμενοι συνεργάστηκαν για να σταματήσει αυτός ο εκβιασμός. Μόνο που προχώρησαν σε μία ακραία πράξη βίας που τελικά... πήρε μία ανθρώπινη ζωή. 

Ο Μάιλς Μπρίτζες των Χόρνετς δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Τορόντο λόγω ποινικού μητρώου (vid)
NBA

12:36 - 19.12.2023

Ο Μάιλς Μπρίτζες των Χόρνετς δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Τορόντο λόγω ποινικού μητρώου (vid)

Προσφάτως από τύχη γλύτωσε της φυλακής τα σίδερα, είναι ελεύθερος με αναστολή, η τιμωρία του στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε και ο Μάιλς Μπρίτζες αγωνίζεται με τους Χόρνετς. Μόνο που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Τορόντο για το ματς με τους Ράπτορς, επειδή στον Καναδά δεν είναι... ευπρόσδεκτος!

Κανόνισαν μαζί της ένα ραντεβού ερωτικού και οικονομικής φύσεως. Της πρόσφεραν 1.000 δολάρια να συνευρεθεί μαζί τους, αλλά τελικά δεν πρόλαβε. Την σκότωσαν και την μετέφεραν σε ερημική περιοχή κοντά στο Λας Βέγκας. Εκεί που την βρήκε το FBI.