Αγώνας NBA με εισιτήριο 9 δολαριών - Το χαμηλότερο και υψηλότερο αντίτιμο στα γήπεδα του αμερικάνικου πρωταθλήματος

NBA

i

©Intime

Αγώνας NBA με εισιτήριο 9 δολαριών - Το χαμηλότερο και υψηλότερο αντίτιμο στα γήπεδα του αμερικάνικου πρωταθλήματος

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:17 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 24.10.2023

Τα εισιτήρια του NBA είναι σταθερά στον... Θεό, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορείς να παρακολουθήσεις ματς με ελάχιστα δολάρια!

Το NBA ξεκινάει άμεσα, καθώς λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την επίσημη έναρξη της regular season για τη σεζόν 2023/24.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχουν, εκτός όλων των άλλων και οι τιμές των εισιτηρίων για τα ματς των 30 ομάδων, με τις τιμές να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, τόσο με τις υψηλλες τιμές, όσο και με τις χαμηλές τους.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα «TickPick», που ειδικεύεται με την πώληση εισιτηρίων για αθλητικά events, οι Νιου Γιορκ Νικς καταλαμβάνουν μια όχι και τόσο κολακευτική πρωτιά, καθώς για να δεις αγώνα τους πρέπει να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει με διαφορά τα ακριβότερα εισιτήρια για το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν, καθώς, για να παρακολουθήσει κανείς το πρώτο ματς των Νικς στο «Madison Square Garden» θα πρέπει να δώσει το λιγότερο 216 δολάρια!

Από εκεί και πέρα έχουμε και την άλλη... άκρη, καθώς ένας φίλος των Πέισερς στην Ιντιάνα μπορεί να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας του ακόμα και με... 9 δολάρια!

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

20:03 - 10.05.2023

Ο προπονητής των Κινγκς και κορυφαίος στο ΝΒΑ για φέτος, στο Sportal: «Γι' αυτό λατρεύω τον Βεζένκοφ»

Ο Μάικ Μπράουν, προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και μίλησε στην κάμερα του Sportal με μεγάλο ενθουσιασμό για την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ.