O Mπέικον συνεχίζει την online αινιγματική του δράση και ενημερώνει ότι κάποιος δεν τον σέβεται

Ο Ντουέιν Μπέικον

i

©Intime

O Mπέικον συνεχίζει την online αινιγματική του δράση και ενημερώνει ότι κάποιος δεν τον σέβεται

Γιώργος Γαβριλάκης 11:38 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 26.04.2023

Με νέα ανάρτηση στο Instagram και αφού πριν ώρες ο τιμωρημένος από τον Παναθηναϊκό Ντουέιν Μπέικον εξήγησε πως απλώς «είναι παρεξηγημένος και δεν βγάζει νόημα», πλέον δηλώνει -με τον τρόπο του- πως με κάποιον έχει πρόβλημα επειδή δεν τον σεβάστηκε.

Μετά την πρώτη αινιγματική ανάρτηση του Ντουέιν Μπέικον στα κοινωνικά δίκτυα, που είχε προηγηθεί ή... προφητεύσει την τιμωρία του για πειθαρχικό παράπτωμα που ακολούθησε, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού συνεχίζει τις αναρτήσεις. 

Από τη στιγμή που δεν θα συμμετέχει στη αποστολή της ομάδας του για το πρώτο ματς των play offs του εγχώριου πρωταθλήματος κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, βρήκε το χρόνο να ασχοληθεί έντονα με την έκφραση των απόψεών του μέσα από αποφθέγματα και να τα παρουσιάσει μέσω instagram. 

Aφού πρώτα εξήγησε πως «τον έχουν παρεξηγήσει», το πρωί της Τετάρτης (26/4) προχώρησε σε μία νέα σκέψη του: «Ποτέ μην δείχνεις ασέβεια σε κάποιον με καλή καρδιά, ο οποίος σιγούρευε πως ήσουν καλά όταν ουδείς άλλος ήταν εκεί», έγραψε σε story και πάλι αινιγματικά και με τρόπο που μπορεί να βγουν διάφορα συμπεράσματα. Τα περισσότερα πάντως, καταλήγουν πως κάποιο πρόβλημα υπάρχει στις σχέσεις του Αμερικανού φόργουορντ με... κάποιον, κάπου, κάποτε. 

© Ιnstagram / printscreen