Ο Αβδάλας θα συμμετάσχει στο BasketBall without Borders

Νεοκλής Αβδάλας

i

©Intime

Ο Αβδάλας θα συμμετάσχει στο BasketBall without Borders

Νίκος Καλαμπάκας 21:01 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 09.02.2024

Ο Νεοκλής Αβδάλας βρίσκεται ανάμεσα στα 40 κορυφαία ταλέντα που θα συμμετάσχουν στο BaksetBall without Borders.

Ένας ακόμα Έλληνας θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο BaksetBall without Borders, event που διοργανώνεται από το NBA και διεξάγεται στο διήμερο του All Star Game.

Πέρυσι ήταν ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, ενώ φέτος τη σκυτάλη παίρνει ο Νεοκλής Αβδάλας ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ προκειμένου να λάβει μέρος σε αγώνα με τα μεγαλύτερα ταλέντα του Παγκόσμιου μπάσκετ.

Ο ύψους 2 μέτρων φόργουορντ είναι ανάμεσα στα 40 κορυφαία ταλέντα του μπάσκετ τα οποία θα κοντραριστούν μεταξύ τους στο Mojo Up Sports Complex από τις 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Ο Αβδάλας αγωνίζεται στην Καρδίτσα ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό AKTOR και πλέον ετοιμάζεται να δει πως λειτουργούν οι οργανισμοί του ΝΒΑ, σε ένα ματς που παλιότερα είχαν τιμήσει με την παρουσία τους αστέρες του ΝΒΑ όπως οι Τζαμάλ Μάρεϊ, Σάι - Γκίλτζιους Αλεξάντερ, ΝτεΆντρε Έιτον και Λάουρι Μάρκανεν.

Tags:
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }