Αποδοκιμασίες για τον Παπαγιάννη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ - Η αντίδραση του Έλληνα σέντερ

Γιώργος Παπαγιάννης

Αποδοκιμασίες για τον Παπαγιάννη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ - Η αντίδραση του Έλληνα σέντερ

Ηλίας Λαλιώτης 20:19 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 09.02.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποδοκιμάστηκε έντονα από μερίδα της εξέδρας κατά την πρώτη του είσοδο στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, με τον ίδιο να σαστίζει. Χειροκρότημα για τον Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (21:15) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να είναι ένα από τα πρόσωπα του αγώνα. Ο Έλληνας σέντερ επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος μετά την αποχώρησή του το περασμένο καλόκαιρι και η υποδοχή στο ΟΑΚΑ δεν ήταν αυτή που θα περίμενε ενδεχομένως.

Με το που πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο παρκέ για τα σουτάκια της προθέρμανσης, μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων, κυρίως από το πέταλο των οργανωμένων τον αποδοκίμασε έντονα.

Ο Παπαγιάννης φάνηκε να σαστίζει αρχικά, στη συνέχεια χειροκρότησε τον κόσμο προς την πλευρά που τον αποδοκίμασε και όταν μετά ακούστηκαν κάποια χειροκροτήματα από την υπόλοιπη εξέδρα, γύρισε και χειροκρότησε όλο το γήπεδο.

Αντίθετα, ο Νικ Καλάθης έγινε δεκτός με πολλά χειροκροτήματα από όλο το γήπεδο, λίγα λεπτά αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }