Ο Μάτζικ Τζόνσον αγοράζει ομάδα του NFL

Μάτζικ Τζόνσον

i

© photo by Meg Oliphant / Getty Images / Ideal Images

Ο Μάτζικ Τζόνσον αγοράζει ομάδα του NFL

Δημήτρης Χούπης 12:20 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 14.04.2023

Ο θρύλος του NBA, Μάτζικ Τζόνσον, φαίνεται ότι θα γίνει ιδιοκτήτης των Washington Commanders, ομάδα του NFL.

Όπως όλα δείχνουν ο Μάτζικ Τζόνσον θα γίνει ο ιδιοκτήτης των Ουάσινγκτον Κομάντερς, ομάδας του NFL. Ο θρύλος του NBA έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νταν Σνάιντερ για  την αγορά της ομάδας από την αμερικανική πρωτεύουσα. 

Ο πρώην σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς δεν θα είναι μόνος σε αυτή την επένδυση, καθώς μαζί του θα είναι και οι Τζος Χάρις και Μίτσελ Ρέιλς. Όπως αναφέρουν μέσα από τις ΗΠΑ, αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι ο νυν ιδιοκτήτης δεν θα ήταν δυνατό να επιβιώσει στην ομάδα, λόγω της προσωπικής του ανάρμοστης συμπεριφοράς, ενώ υπήρχαν και ισχυρισμοί για τοξικό περιβάλλον εργασίας.

Αϊλίν Χνάτιουκ: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ του NFL που κάνει τους φιλάθλους των άλλων ομάδων να «αλλαξοπιστούν»
ΣΠΟΡ

14:27 - 03.03.2023

Αϊλίν Χνάτιουκ: Η εντυπωσιακή ρεπόρτερ του NFL που κάνει τους φιλάθλους των άλλων ομάδων να «αλλαξοπιστούν»

Η δημοφιλία της ρεπόρτερ των Νιου Ορλίνς Σεντς έχει ανέβει κατακόρυφα, μαζί με τον αριθμό των φιλάθλων που ζητούν από εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα να την προσθέσουν στο δυναμικό τους

Το NFL λέγεται ότι θα εγκρίνει τη συμφωνία, όταν και οι δύο πλευρές ολοκληρώσουν το deal με τις τελευταίες λεπτομέρειες των συμβολαίων. Ο Μάτζικ Τζόνσον μάλιστα εμφανίστηκε στην εκπομπή, Today και μίλησε για την όλη διαδικασία. Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι ελπίζει ο Νταν Σνάιντερ θα βρει την προσφορά ελκυστική, ενώ πρόσθεσε ότι κάπως έτσι θα δοθεί ευκαιρία σε ένα άτομο, σαν αυτόν, να έχει τη μειοψηφία της ιδιοκτησίας μια ομάδας από το NFL.