Ζιζέλ: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι - Η αινιγματική ανάρτηση του θρύλου του NFL

Τομ Μπρέιντι - Ζιζέλ

i

Τομ Μπρέιντι - Ζιζέλ/printscreen

Ζιζέλ: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι - Η αινιγματική ανάρτηση του θρύλου του NFL

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:18 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 24.03.2023

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Ζιζέλ συγκινήθηκε με το διαζύγιό της και αποκάλυψε τους λόγους που τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον Τομ Μπρέιντι. Ο ίδιος λίγο αργότερα πέταξε «σπόντες» στο instagram.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Vanity Fair, το τοπ μόντελ, Ζιζέλ Μπούντχεν μίλησε για το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι. «Όταν γνώρισα τον Τομ, ήμουν 26 ετών και ήθελα οικογένεια. Ένιωσα τόσο έτοιμη», παραδέχτηκε.

«Καθώς περνά ο καιρός, συνειδητοποιούμε ότι απλώς θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τώρα έχουμε μια επιλογή να κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το άτομο . Σημαίνει απλώς ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις αληθινά τη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση».

«Όταν αγαπάς κάποιον, δεν τον βάζεις στη φυλακή και δεν του λες: «Πρέπει να ζήσεις αυτή τη ζωή». Τους αφήνεις ελεύθερους να είναι αυτοί που είναι και αν θέλεις να πετάξεις προς την ίδια κατεύθυνση, τότε αυτό είναι καταπληκτικό», κατέληξε η Ζιζέλ. «Πάντα τον επευφημούσα και θα συνεχίσω να το κάνω για πάντα. Αν υπάρχει ένα άτομο που θέλω να είμαι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω να πετύχει. Θέλω όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου», συμπλήρωσε.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του μοντέλου από τη Βραζιλία, ο Τομ Μπρέιντι έκανε μία ανάρτηση αρκετά αινιγματική. Σε story στο Instagram, ο Μπρέιντι δημοσίευσε μια φράση του διάσημου συγγραφέα Ραλφ Ουάλντο Έμερσον. «Τι είναι επιτυχία; Να γελάμε συχνά και πολύ, να κερδίσουμε τον σεβασμό των έξυπνων ανθρώπων και τη στοργή των παιδιών, να κερδίσουμε την εκτίμηση των ειλικρινών κριτικών και να υπομένουμε την προδοσία των ψεύτικων φίλων..

 Να εκτιμάς την ομορφιά, να βρίσκεις το καλύτερο στους άλλους, να φεύγεις από τον κόσμο λίγο καλύτερα, είτε από ένα υγιές παιδί, είτε από ένα μπάλωμα κήπου είτε από μια λυτρωμένη κοινωνική κατάσταση. Το να ξέρεις ότι έστω και μια ζωή έχει αναπνεύσει ευκολότερα επειδή έχεις ζήσει. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πετύχει!».